PR CUAET
-
Ukrainian reunification
-
Update: Подача: 27.10.2023 АОР: 23.11.2023 Eligibility passed: 23.04.2024 Medical requests: 24.04.2024 Портал 1: 4.10.2024 Портал 2: 25.10.2024 eCoPR : 22.11.2024 🇨🇦 PR card: 03.01.2025 Аплікант, бабуся 85 років Все, шлях пройденій, дякую всім!
-
У нас подача 28 листопада, ще не отримали еліджибилиті🤷♀️
-
Так і не зрозумів , якщо мій працедавець має тільки мене як найнятого працівника на фул тайм, і він НЕ має обороту в 400 тис. , то він всетаки підходить мені для цієї програми чи ні?
-
Це з точки зору української національної системи транслітерації, згідно якої я Olha і будь який іноземець це вимовить як Олха або Маргариту назвуть Мархаритою, що не є вірно. Тому особисто я вважаю цю систему не коректною. Є система BGN/ PCGN ( система транслітерації, стандартизована в США та Великобританії). Ця система робить транслітерацію максимально близькою до оригіналу, таким чином, що іноземець максимально коректно зможе вимовити ім’я. Наприклад, Olga (Oлга) чи Margarita ( Маргаріта). То нашо видумувати велосипед? 🤷♀️
-
Ось тут про workers , link below A rebate of NRSTmay be available to a foreign national as a worker in Ontario, as long as the foreign national paid the NRST and meets all of the following conditions: is employed full-time in Ontario under a valid work permit for a continuous period of one year starting within 30 days after the conveyance is registered. Full-time means an employment position that requires no fewer than 30 hours of paid work per week over a 12-month period and no fewer than a total of 1,560 hours of paid work over that period www.ontario.ca/document/non-resident-speculation-tax/non-resident-speculation-tax-rebates-and-refunds
-
Ні, англійська g звучить зовсім по-іншому, ніж українська г. І вимова української г ближча до англійської h, ніж англійської g. Те, що ви переносите російську г на українську г - зовсім неправильно. Вони пишуться однаково, а вимовляються по-різному. З точки зору лінгвістики офіційні органи все правильно роблять. Те, що вам незвично, бо ви жили за часів переважання російської мови в Україні, не означає, що треба продовжувати нехтувати правилами транслітерації
-
Доброго вечора. Чекаємо на продовження перміту вже 6 міс. Жодного листа. Чи є ті,хто отримав після 7 міс.очікування або довше?
-
Доброго вечора, хочемо податись на продовження WP , чи потрібно знову проходити медогляд ?( чи додати підтверджуючі документи проходження медогляду в 2022році?)