PR CUAET
-
Читайте вище
-
Віза до ворк перміту немає ніякого відношення. Головне, коли у вас закінчується термін дії закордонного паспорта. Якщо паспорт діє до 2028 року, то, на мою думку, варто податися на новий ворк перміт, якщо ви підпадаєте під ті умови, згідно яких можна це зробити до 31 березня.
-
Кто отказал и какую форму вы имеете ввиду?
-
Іноземці вас називають не Олга, а Олґа, правильно? Тобто, по-російськи
-
Мне вообще отказали заполнять эту форму несколько раз, я так понимаю никаких изменений по ней ещё не было и не планируется?
-
Тут не треба консультанта. Якщо хочете тут працювати і бути легально тоді треба wp Віза тільки для в'їзду в Канаду
-
Навпаки, мені дуже звично коли мене іноземці ( які нічого не знають про тонкощі української мови) називають мене Olga (Олга), а ось знайомій Olha треба пояснювати шо вона не Олха і розповідати про різницю ґ, г та х в укр мові🤷♀️
-
Зайдіть на сайт того консульства, в якому ви подавалися на паспорт. Там є окремий розділ про доставку, де розписано детально про кожен вид, зокрема і DHL.
-
Бо ви звикли до російської вимови, англомовна людина ніколи не скаже Олха, вона просто фізично не може вимовити "х", нема такого звуку в англійській, щоб його передати тут використовують ch, хоч вимовити все одно не можуть)
-
Здравствуйте. Пожалуйста поделитесь информацией как оформить доставку паспорта DHL.Паспорт был готов 5.12.
-
Правильно, бо початок з Ґ/G це було б російською
-
И что писали по финанисам? У меня мама 89 лет
-
Спасибо вам большое !
-
Не просили засчитать ей прошлую медицину?
-
Я розумію. Просто я думаю, щоб ще не забрали ті дати,що є. Щоб не скоротили 😕
-
Вітаю, шукаю роботу в Торонто та поряд. Маю досвід в ремонті/налаштуванні та встановленні кавомашин в основному супер автомати та професійні комерційні. +1 437 9551266 +38 093 5991266 (ТГ, ватсап)
-
За роботу, послуги, консультації!
-
Оттава
-
А запрос на биометрию Вам пришел или представителю?
-
Добрий вечір, підскажіть як зараз обставини на Едмонтон слоти вже на рік вперед розібрали, на який місяць зараз виставляють?
12 Jan 2024, 17:45
372453/425608
3 minutes ago