PR CUAET
-
Мне вообще отказали заполнять эту форму несколько раз, я так понимаю никаких изменений по ней ещё не было и не планируется?
-
Тут не треба консультанта. Якщо хочете тут працювати і бути легально тоді треба wp Віза тільки для в'їзду в Канаду
-
Навпаки, мені дуже звично коли мене іноземці ( які нічого не знають про тонкощі української мови) називають мене Olga (Олга), а ось знайомій Olha треба пояснювати шо вона не Олха і розповідати про різницю ґ, г та х в укр мові🤷♀️
-
Зайдіть на сайт того консульства, в якому ви подавалися на паспорт. Там є окремий розділ про доставку, де розписано детально про кожен вид, зокрема і DHL.
-
Бо ви звикли до російської вимови, англомовна людина ніколи не скаже Олха, вона просто фізично не може вимовити "х", нема такого звуку в англійській, щоб його передати тут використовують ch, хоч вимовити все одно не можуть)
-
Здравствуйте. Пожалуйста поделитесь информацией как оформить доставку паспорта DHL.Паспорт был готов 5.12.
-
Правильно, бо початок з Ґ/G це було б російською
-
И что писали по финанисам? У меня мама 89 лет
-
Спасибо вам большое !
-
Не просили засчитать ей прошлую медицину?
-
Я розумію. Просто я думаю, щоб ще не забрали ті дати,що є. Щоб не скоротили 😕
-
Вітаю, шукаю роботу в Торонто та поряд. Маю досвід в ремонті/налаштуванні та встановленні кавомашин в основному супер автомати та професійні комерційні. +1 437 9551266 +38 093 5991266 (ТГ, ватсап)
-
За роботу, послуги, консультації!
-
Оттава
-
А запрос на биометрию Вам пришел или представителю?
-
Добрий вечір, підскажіть як зараз обставини на Едмонтон слоти вже на рік вперед розібрали, на який місяць зараз виставляють?
-
Как то смогли решить вашу проблему , у меня такая же , тоже из Херсона
-
Цікаво що система для отримання слотів пропускає, навіть якщо такий статус, виглядає що є розбіжність з тим що робили в системі і з тим що хочуть в консульстві. Маю таку ж саму ситуацію. Правда паспорт ще не доїхав
-
Мы делали просто через нотариуса , все норм прокатило, недвижку делали
-
Кто знает, подскажите, пожалуйста, какое число сейчас AOR получает?
12 Jan 2024, 17:45
372457/452087
about a minute ago