PR CUAET
-
Бо ви звикли до російської вимови, англомовна людина ніколи не скаже Олха, вона просто фізично не може вимовити "х", нема такого звуку в англійській, щоб його передати тут використовують ch, хоч вимовити все одно не можуть)
-
Здравствуйте. Пожалуйста поделитесь информацией как оформить доставку паспорта DHL.Паспорт был готов 5.12.
-
Правильно, бо початок з Ґ/G це було б російською
-
И что писали по финанисам? У меня мама 89 лет
-
Спасибо вам большое !
-
Не просили засчитать ей прошлую медицину?
-
Я розумію. Просто я думаю, щоб ще не забрали ті дати,що є. Щоб не скоротили 😕
-
Вітаю, шукаю роботу в Торонто та поряд. Маю досвід в ремонті/налаштуванні та встановленні кавомашин в основному супер автомати та професійні комерційні. +1 437 9551266 +38 093 5991266 (ТГ, ватсап)
-
За роботу, послуги, консультації!
-
Оттава
-
А запрос на биометрию Вам пришел или представителю?
-
Добрий вечір, підскажіть як зараз обставини на Едмонтон слоти вже на рік вперед розібрали, на який місяць зараз виставляють?
-
Как то смогли решить вашу проблему , у меня такая же , тоже из Херсона
-
Цікаво що система для отримання слотів пропускає, навіть якщо такий статус, виглядає що є розбіжність з тим що робили в системі і з тим що хочуть в консульстві. Маю таку ж саму ситуацію. Правда паспорт ще не доїхав
-
Мы делали просто через нотариуса , все норм прокатило, недвижку делали
-
Кто знает, подскажите, пожалуйста, какое число сейчас AOR получает?
-
Дорого вечора, можете, будь ласка, скинути посилання, де ті слоти зловити, а то ніяк не можу знайти. Дякую.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, продовження паспорта для дитини по живій черзі? Нічого не змінилося?))
-
Червень
-
В листопаді, як тільки запустили цю нову систему, до вибору слотів не пропускало навіть зі статусом "на обліку" , якщо людина не була зареєстрована саме в Резерві. А потім щось мабуть програмісти виправили і деякий час всіх пропускало. Тоді знову щось виправили і почало пускати навіть без реєстрації в Резерв, але зі статусом "на обліку". Виглядає так, що програмісти ще по ходу діла дописують/виправляють/додають щось в цю систему. Навіть був такий момент, що взагалі нікого з чоловіків не допускало до вибору слотів і писало щось типу "нажаль на даний момент відсутнє з'єднання з Оберіг, спробуйте пізніше ".
12 Jan 2024, 17:45
372461/453033
2 minutes ago