PR CUAET
-
Бесплатные программы есть. На сайте налоговой список. Если у вас нет кучи счетов инвестиционных, доходов кроме работы, продаэ/покупок - сами посадите. Даже с дополнительным доходом тоже поизучав все можно потихоньку сделать. Ну а если нет, в феврале заработают куча центров подачи типа HR Block или бесплатные такс-клиники если вы на мрнималках работаете.
-
Якщо натиснете НІ то попросять мед огляд який потрібно буде пройти і прикріпити документ
-
Тобто, лист в якому пише, що дані відправлені в міграційну службу і при потребі можна замовити платно це і є підтвердження? Тоді робити скрін цього листа і прикріпити?
-
Я нашел свой билет , я в 18 году был принят на учет , в мирное время непригоден и в военное время ограниченно пригоден . А резерв пишет что я не на учете , меня просто на просто не занесли же в базу , верно ? И я не обязан для уточнения данных являться лично , адвокат думаю может осилить этот вопрос ?
-
Мед огляд дійсний 5 років. Відповідь так або ні.
-
Мала на увазі, якщо взагалі не натискати, адже чоловік робив огляд більше ніж 12 місяців, а тут питають чи робив протягом 12 місяців
-
У вас билет есть и состояли вы на учете ?
-
Тобто, не ставити галочки
-
Ну я вам навів приклад як правильно, ви можете не прикріпляти, як то робив я, бо я проходив більше ніж 12 місяців тому, як і ваш чоловік. 3 рази так робив і 3 рази апрували, так як вся інформація по факту у них і так є.
-
Не було фото, в тому і справа, переживаю
-
Так, там фото має бути це і є підтвердження
-
Ну якщо у вас немає що прикласти, то не ставьте. Якщо вже дозапросять то підете брати дублікат справки (якщо він у них ще є) або перездавати медицину.
-
Підкажіть, А акаунт CRA для новоприбулих треба робити до подання декларації чи уже з декларацією. Я приїхала влітку і заповнювала відправляла у середині вересня паперові форми на GST та кліматичні та void check. Що тепер - ніякої інформації від них. Як перевірити чи вони прийняли ті форми. Декларацію планую аж у березні десь подавати.
-
Я сьогодні відправила заявку на себе і чоловіка, фото чоловіка не прикріпляти. Так само робили мої друзі. Надіюсь все пройде добре
-
Вітаю! Допоможу.
-
или Английской писать ?
-
Я правильно понимаю что в резерве+ все новые данные пишем на Украинском языке ?
-
Тільки не звертайтесь в сервіс ДП документ(. В Німеччині брат мав досвід. З квітня подача, одержав в грудні. При тому, що всі документи ( резерв без порушень).
-
Тоже интересно ))
-
О, це наша ситуація. Чоловік знявся по ПМЖ в Україні, тепер консульство прийняло і відправило заяву щоб стати назад на облік, але тцк не реагує. Без нового статусу паспорт хоч і виготовлений не віддають. 👍
12 Jan 2024, 17:45
372546/466724
less than a minute ago