PR CUAET
-
Підкажіть, А акаунт CRA для новоприбулих треба робити до подання декларації чи уже з декларацією. Я приїхала влітку і заповнювала відправляла у середині вересня паперові форми на GST та кліматичні та void check. Що тепер - ніякої інформації від них. Як перевірити чи вони прийняли ті форми. Декларацію планую аж у березні десь подавати.
-
Вітаю! Допоможу.
-
или Английской писать ?
-
Я правильно понимаю что в резерве+ все новые данные пишем на Украинском языке ?
-
Тільки не звертайтесь в сервіс ДП документ(. В Німеччині брат мав досвід. З квітня подача, одержав в грудні. При тому, що всі документи ( резерв без порушень).
-
Доброй вечір, Підкажіть будь ласка, чи працює українське посольство у державні Канадські свята , такі як Пасха(Easter) Дуже дякую за відповіді:)
-
Не можна. Як і відрахування в пенсійний фонд України
-
Готові підкорити нові мовні вершини?😍 Мрієте скласти іспит CELPIP із результатом 5+, 7+ або навіть 10+? Хочете впевнено спілкуватися англійською за кордоном? Або, можливо, давно прагнете опанувати французьку? Sasha’s Language Hub – це команда, яка допоможе вам досягти ваших цілей! 🔥 Ми пропонуємо: ✅ Підготовку до CELPIP на будь-який рівень ✅ Покращення розмовної англійської ✅ Ефективне вивчення французької Залиште запит та почніть свій шлях до мовного успіху вже сьогодні: • Instagram: @instagram.com/el_language_hub • Telegram: @sasha_languages • WhatsApp: Написати нам Детальна інформація, безкоштовний урок та ще більше можливостей – за посиланням: linktr.ee/sasha_hub Мова відкриває нові горизонти. Давайте відкривати їх разом! #реклама
-
Я займаюся програмою Стартап Віза. Напишіть мені у приват
-
Подскажите долго ли слот ловили на Оттаву? Это получается с детьми ехать если им паспорта в 14 лет делать? Тоже сыну нужно сделать
-
Як то зробити? Зателефонувати їм в консульство та попросити поставити в чергу?
-
Купі сімей, які отримали візу куает ше 2022 дали ворк перміти у грудні. Бабуся прибула 28 грудня у Торонто
-
Словила сразу как нова, программа заработала, тогда их было много