Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Майте на увазі, ця допомога може покривати лише кошти на адвоката, і також уточняйте в адвоката чи він/вона приймає це, бо багато хто не хоче приймати, бо це обмежує їх в тому що вони можуть просити за ту чи іншу послугу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Саме так (s тут публічно, і в приватних розмовах чи на консультаціях) я представляю цей процес. Моя робота надати вам максимальну інформацію, як з законів так і з особистого професійного досвіду. Проте остаточні рішення (s відповідальність за них) завжди виключно на клієнтові.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ось що я сьогодні написав людині яка звернулася в приват з проханням подати на гуманітарку:
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Відмов більш ніж достатньо. Просто по них склажніше бачити статистику. З найбільш хайпованих консультантів кожен каже що подав не один десяток людей. Але як бачимо з офіційної статистики немає аж такого масового позитивного отримання ПР по цьому як рекламують. За 18 місяців лише 500 людей. З яких як мінімум 30-40% люди з реальними кейсами. В мене і моїх колег (з якими тісніше спілкуємося) за це період було десь чоловік 30-40 які отримали (з належними на те причинами), а ми якраз маленька частина цього всього, яка не сильно десь щось рекламує. Тому як то кажуть математика не сходиться.
    1 Reply Last reply
    0
  • t436881098T Offline
    t436881098T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Спасибо 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    За законом в випадку коли є можливість (хоча б теоретична) отримати ПР, має бути практично автоматична відмова. На жаль цю інформацію спотворює той факт що було 100-300 людей, які без належних причин отримали ПР за цією програмою за останні півтора роки. На цьому багато консультантів та лоєрів зробили собі хайп, про простий варіант отримання ПРу (без екзаменів, англійської, досвіду, СМС та реєстрації), за який беруть від 5 до 10 тис за подачу (не рідко "під копірку")
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Я є співавтором цієї статті. Це аналіз цієї програми в розрізі чинного закондоавства. Можете в закрепах почитати скільки по факту було позитивних рішень за останні півтора роки (ледве 500 назбиралося, і з них як мінімум половина мали реальні причини). Все решта відмови. Проте оскільки програма "умовно безризикова", можна подпаптися. Я вас також можу подати, досвід роботи з цією програмоює, і в тому числі успішний. Проте я завжди вам говоритиму реальне положення речей, без рожевих окулярів, хоча це "не найкращий маркетинг" так би мовити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Такс, 30 повідомлень суперечок ні про що. Трохи напутали хто про що говорив. Коротко підрезюмую, щоб далі не продовжувати це: 1. Для програми ПР для родичів Українців, треба бути в Канаді фізично на момент подачі. В якому статусі точно не написано, тому поки що рахуємо всі (І CUAET і ні). 2. Про один рік, це було в конткесті коли незарєстрований шлюб рахується цивільним шлюбом (common-law). Це настає через рік після спільного проживання, та співзалежності (спільні фінанси, нерухомість, рахунки і тд і тп). Незалжено в Канаді чи ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ааа це про common-law. Тоді так 1 рік співпроживання. Вибачаюся не зразу зрозумів про що комент
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо ви про програму ПР для родичів Українів, то там немає вимоги дити рік (принаймні на даний момент). Можливо ви десь не так мене зрозуміли, або якщо я десь помилився, будь ласка форвардніть повідомлення, щоб я поправив.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо про провінційні номінації, то залежить від програми, але часто досить 4ок)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо ми про федеральні програми FSW and CEC, щоб мати шнаси потрібно 7/7/7/8 (8-listenning)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Як казав Остап, то в принципі тут приймають різні переклади, головне щоб була печатка, що сертифікований перекладач. Переклад потрібен тільки як ви написали нижче. Для вес тільки найвищий)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Про переклад інших дипломів йшла річ раніше (30 серпня) Ось скопіювала: Так, у ВЕС вам треба підтвердити тільки найвищий диплом (магістр). Апостиль сам їм відправить. Вам тільки від ВЕС прийде репорт. А інші дипломи та атестат просто перекласти і разом зі звітом ВЕС вже прикріпляється до аплікації на програму :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина Марина
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підскажіть будь-ласка контакт в Альберті як можна подзвонити до офіцера з імміграційних питань? Номер 310 0000 не працює. Дзвонила також на номер 780 644 75 34, тільки автомат відповідає (.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    INNA BOHDANOVA
    wrote on last edited by
    Можливо хтось відправляв запит листом з Канади, але отримання відповіді просив на адресу в Польщі? Чи є такі? Хто знає чи так можна взагалі? Хочу зекономити час на доставку лита в Канаду. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1039470278T Offline
    t1039470278T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Ну як відкриєте рахунок на умовах кешбеку по CELPIP. Напишіть 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t154911143T Offline
    t154911143T Offline
    Barbossking
    wrote on last edited by
    Ви праві. На сьогоднішній день ми всі резиденти Канади. Окрім тих хто і двох тижнів ще не прожив тут))
    1 Reply Last reply
    0
  • t436881098T Offline
    t436881098T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Всем привет 👋🏻 Кто каким путем оплачивал сбор на справку о несудимости из Польши находясь в Канаде? П.с.: польской карты нет 🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    Ні, я здивований трохи що 8 отримав. Рівень десь С1.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags