PR CUAET
-
А не забирати, а поговорити, не підкажете в які години можна в черзі постояти там? Дякую
-
Сповіщення прийде на імейл,якшо буде вільна дата для вас
-
Подалась по гуманітарній програмі Можливо хто знає,якщо по гуманітарній програмі відмова,сім’я повинна за певний термін покинути Канаду.Маємо 6 діток чекаємо 7 ,є переживання .
-
Отримав продовження ВП і планую подати на новий візітор рекорд для сина. Хочу це зробити на його новий закордонний паспорт. Поточний візітор рекорд на старому закордонному паспорті. Які нюанси можуть бути при подачі? Чи потрібно відправляти скан старого паспорта?
-
Дякую щиро
-
Запишіться в усі консульства. Може пощастить. Але треба кожен день перевіряти кабінет.
-
Ні не записана, бо маю слот на березень. Хотіла б поміняти на раніше, якщо пощастить. Але не виставляють на раніше, я так зрозуміла……
-
Хто там новий підкажіть будь ласка? Як він виглядає? Як його прізвище?
-
Був запис на 11:40, прийняли в 13:50
-
никаких нюансов. vr дается человеку, а не паспорту. новый прикрепляете
-
Дякую
-
Ніяк гуманітарна не впливає. Ваш статус підтримує Ворк перміт, Сстаді перміт та Візітор реккордс.
-
Чоловік білий 40+ зайва вага голос - тенор прізвище не знаю.
-
Те що в поточному візітор рекорд вказаний старий паспорт, а новий взагалі ніде не світиться, по ньому навіть кордон не пересікали - не проблема?
-
В цьому і питання, як створити нову анкету на основі старої?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка скільки часу займає зараз продовження візи і де її потім нову получати? Знайшла цікаві квитки на кінець квітня, боюсь купувати, бо треба дітям візи подовжити. Чи встигну чи ні.
-
Дякую за відповідь
-
Проблема буде якщо причепите старий і отримаєте по старому.
-
Гляньте на YouTube є багато відео . Там не важко ! Я по відео робила .
-
Проблем не буде, я змінила навіть прізвище в паспорті. І все добре)
12 Jan 2024, 17:45
372705/433085
14 minutes ago