PR CUAET
-
Відмова по гуманітарній не анулює Ваших дійсних статусів. Просто раніше на гуманітарну подавалися переважно тоді, коли вже було рішення про депортацію (принаймні саме такі судові справи мені трапляються) або закінчувалися дійсні статуси. І тому відмова означала виконання цього рішення. В українців зараз інші обставини. Поки є ADR - нас не можуть вислати з Канади.
-
Вітаю. Якщо подавати декларацію через приватного бухгалтера, а не самостійно, чи можна розраховувати на більшу суму повернення? Чи є сенс витрачати гроші на бухгалтера або ж спробувати податися самостійно через wealthsimple? Кейс- -друга декларація -одна людина -класичний фултайм, ніяких додаткових заробітків. - друга людина- селфемплойд, але за рік зароблено лише декілька тисяч. - ніяких інвест рахунків, за виключенням 2к FHSA.
-
Я не адвокат і не консультант, тому це лише мої висновки на підставі того, що я читаю. Депортувати не мають права. Але за умови вчинення злочину ADR не діє, хоча там теж є нюанси. Якщо закінчиться перміт, Ваш статус тут буде нелегальний. Депортувати не повинні, але потім при подачі на ПР на цьому можуть побудувати будь-яку відмову, бо це порушення закону. Крім того, подаючись по гуманітарній чи іншій програмі, ми пишемо про наш дійсний статус у Канаді. І якщо нелегал, то це лише з адвокатом треба вирішувати. Крім того, зараз є можливість продовжити до 2028 року просто так, тобто лише за гроші
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, продовжую Ворк Перміт, на питання про Мед. огляд, якщо написати НІ (тому що вже пройшло більше 12 місяців)то свій мед огляд який я проходила після приїзду куди можна прикріпити, я не знаходжу в заявці де можна прикріпити додаткові документи? Чи написати ТАК, і тоді буде разом з фото і паспортом можливість додати мед екзам ??? Завчасно дякую!!!!
-
Так, але думаю, що зараз українців і в цій ситуації не депортують. І не лише українців, бо ADR існує не лише в Україну.
-
Зараз вже 5 місяців (
-
А хто взагалі знає що це значить в практичному сенсі цей adr?