PR CUAET
-
Зарахують. Якщо статус виготовлений то він існуючий. В дії, дорослі паспорти вже відображаються, хоча на руки не отримували. Можливо, вам не треба буде подавати про втрату паспорту так як вони не видані, дозволено два паспорти, а не три. Консульство підкаже.
-
Дякую за відповідь! Це оформлення нової візи зайняло три місяця від подачі до вклейки у паспорт?
-
Читайте первинне законодавство або беріть консультацію з адвокатом. Бо про ADR я читаю лише інтерпретації суддями його наявності, що використовую в своєму кейсі. Бо тут прецедентне право. Як я розумію, депортувати не мають права, навіть якщо закінчився легальний статус, за умови не скоєння кримінального злочину. Бо є момент, що навіть при ADR можуть депортувати, якщо скоєно злочин.
-
У нас тоже подача 22.11.23 и тишина….
-
Питання як вигідніше, а не чи можливо.
-
Ви не можете створити нову на основі старої. Це буде повністю нова анкета. Та номер анкети у вас буде новий. От коли ви заповните анкетуу вас буде цей новий номер то ви його можете змінити у вашому кабінеті де ви вже оплатили вашу візу якщо у вас є ця можливість в вашому кабінеті на візу.
-
tldr: Чи можливо отримати паспорт на руки за 2,5 місяця від подачі? Хто розбирається у термінах — покритикуйте мій наївний план: Слот у Сан-Франциско доступний щодня з понеділка по п'ятницю. Згідно з інформацією на сайті SF консульства, для отримання послуг достатньо мати просто візу або форму i94, обов'язкове резидентство США не вимагають. Якщо дружина подасть документи на паспорт, наприклад, у понеділок, які шанси отримати його до кінця березня? Як це можна прискорити за допомогою DHL? Тобто, як обрати відправку не дипломатичною поштою, а через DHL? Дякую заздалегідь!
-
Підкажіть, будь ласка, хочу продовжити ворк перміт. Медогляд проходила по приїзду в Канаду (майже два роки тому). Але є нюанс, я виїжджала в Україну на тиждень. Чи потрібно проходити медогляд в такому разі?
-
Так
-
І практиці це працює також , ставиш : так : і висилаєш старий скрін медогляду
-
Як тільки статус паспорта зміниться на "Виготовлено, але не доставлено", одразу кидаєте в консульство заяву на доставку і квитанцію про оплату DHL.
-
Я сейчас на пути к этому. Мой начальник сказал, что нужно быть в роли зарегистрированного Engineer in training под руководством наставника (professional engineer), решать инженерные задачи. Это всё около 3-4 лет, а потом сдать профессиональный экзамен и экзамен по этике У них не становятся инженерами автоматически после окончания универа как у нас