PR CUAET
-
Сменить обстановку - самое оно 😊. Прийдет, когда не ждешь.
-
Заждіть, а хіба слоти не безкоштовні, чи я щось пропустив? Коли ти маєш за них платити?
-
Доброго дня. Хто може допомогти порадою. ми відновили дію та збираємося платити за слот у консульстві. Але резерв плюс ще не робили, у чоловіка є приписний, але військового квитка він так і не отримав. Військово обліковий документ в дії не сформовано. Хто знає що робити??
-
Оновлюйте дані в Резерв+ Мені здається, немає легального способу обійти це обмеження.
-
Ну не мають права депортувати це що значить? Що дають перміт якийсь, чи тримають в клітці? Чи ти просто жебракуєш на вулиці? Маєш якісь права при цьому?
-
Тобто ближче до варіантів з жебракуванням. Прийнято. Дякую! Це дуже тема цієї гілки.
-
І то одна хвилина то для Едмонтона. В Оттаву і Торонто наприклад набагато легше зловити, і летіти ближче ніж у Європу.
-
Якщо данні не знайдено, це означає одне, що їх немає в системі оберіг, і скоріше за все в резерві ви будете не на обліку, або данні буде теж не знайдено. Але я б всеодно радив би там реєструватися, і вказувати канадську адресу, так буде шанс уникнути повістки в Україні. Ну і заодно дізнаєтесь що там зі статусом у вас