PR CUAET
-
Підкажіть чи потрібно подавати декларацію дитині, якщо їй виповнилося 18? Не працювала🙈Дякую
-
Доброго дня, хочу звернутись з питания подовження WP. Склалася така ситуація. IRCC запросили заповнити мілітарі форму та доповнити переведеним військовим квитком документи завантажили, але, на жаль, вони чомусь не вирушили до IRCC, і ми отримали відмову про продовження work permit на підставі того, що не надали необхідні документи у визначений термін. в кабінеті але вони чомусь не пішли в хто стикався? що робити?
-
Доброго дня, хочу звернутись з питания подовження WP. Склалася така ситуація. IRCC запросили заповнити мілітарі форму та доповнити переведеним військовим квитком документи завантажили, але, на жаль, вони чомусь не вирушили до IRCC, і ми отримали відмову про продовження work permit на підставі того, що не надали необхідні документи у визначений термін. в кабінеті але вони чомусь не пішли в хто стикався? що робити?
-
Тобто всім у кого ADR дають open work permit не тільки українці можуть подовжити але і інші нації?
-
Писати в ircc , пояснювати якщо впевнені що все зробили. Або подаватись знову
-
Не знаю, можливо, вони від самого початку приїжджають з іншими статусами і мають інші можливості перебувати легально. Але ADR не лише в Україну. Я читаю про тих, кому відмовляють по гуманітарній, читаю апеляції, де є причини відмови і погляди на це судів. Але не вдаюся в подробиці, які не стосуються мого кейсу.
-
Запросили військовий білет на подовження перміту в чоловіка?
-
Не можу повірити, що це нарешті трапилось, ще і в суботу, але тим не менш 🍾🥂 Ділюся хронологією: AOS application submitted: 27 Jan 2024 AOS nominated: 10 April 2024 AR : 17 April 2024 AOR + BIL +ADR : 8 Aug 2024 PAL + ADR review + first med pass : 22 Aug 2024 Med second pass : 30 Aug 2024 FD: 27 Sept 2024 Portal 1: 2 Oct 2024 from Montreal Portal 2: 24 Oct 2024 eCOPR: 4 Jan 2025 TEER 22100 Chemical technologists and technicians У заявці було два депенданта. Всім хто допомагав у цьому процесі - величезне дякую і всім успіхів!!
-
У вас є UCI номер - вас знайдуть
-
Should you need to travel urgently, please note that you retain the option of applying for a new temporary resident visa (or for a new work or study permit) at the Canadian mission responsible for your country of citizenship or responsible for the country where you will be lawfully admitted. Пришел отказ в визе.
-
Через web form можна дослати лише при наяності АOR, ні?