PR CUAET
-
Не можу повірити, що це нарешті трапилось, ще і в суботу, але тим не менш 🍾🥂 Ділюся хронологією: AOS application submitted: 27 Jan 2024 AOS nominated: 10 April 2024 AR : 17 April 2024 AOR + BIL +ADR : 8 Aug 2024 PAL + ADR review + first med pass : 22 Aug 2024 Med second pass : 30 Aug 2024 FD: 27 Sept 2024 Portal 1: 2 Oct 2024 from Montreal Portal 2: 24 Oct 2024 eCOPR: 4 Jan 2025 TEER 22100 Chemical technologists and technicians У заявці було два депенданта. Всім хто допомагав у цьому процесі - величезне дякую і всім успіхів!!
-
У вас є UCI номер - вас знайдуть
-
Should you need to travel urgently, please note that you retain the option of applying for a new temporary resident visa (or for a new work or study permit) at the Canadian mission responsible for your country of citizenship or responsible for the country where you will be lawfully admitted. Пришел отказ в визе.
-
Через web form можна дослати лише при наяності АOR, ні?
-
Привіт. подала на продовження 30.12.24. прийшов лист WP-EXT only except PGWP Please attach this letter to your present work permit as proof that you are authorized to continue working under the same conditions as your original work permit July 28, 2025. until or until a decision is made on your application, whichever is first. Пишуть що до July 28, 2025. але мій вп до Feb 2026. як це розуміти? вони типу автоматично забрали більше півроку?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Не залежно від того чи дитина ( і якого віку) чи дорослий, будь-хто має два варіанти: або продовжити наявний паспорт в живій черзі не швидше ніж за 2 місяці до закінчення терміну його дії, або податися на новий. Дехто навіть обирає одразу 2 варіанти, коли не встигає податися на новий до кінця дії старого. Тільки є нюанс з продовженим паспортом: його не усі авіакомпанії признають, тому може виникнути ситуація, коли не посадять на літак. Якщо не плануєте з дитиною подорожувати за межі Канади, то можна і продовжити. Ще якщо подаватися на ПР, то теж можуть бути питання з продовженим паспортом. В чаті писали люди на рахунок цього: в одних все добре і прийняли продовжені паспорти, а в інших, навпаки, не прийняли і вимагали подати новий паспорт. Як буде у вашому випадку, ніхто наперед не скаже. Якщо є можливість зробити новий паспорт, то краще все-таки зробити, а не продовжувати.
-
Доброго. Треба знати загальний річний дохід щоб можна було якось відповісти вам..мін wage це не показник, можливо у вас багато часів було . Чи вам надали вже Т4 що ви знаєте суму ваших відрахувань?