PR CUAET
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Не залежно від того чи дитина ( і якого віку) чи дорослий, будь-хто має два варіанти: або продовжити наявний паспорт в живій черзі не швидше ніж за 2 місяці до закінчення терміну його дії, або податися на новий. Дехто навіть обирає одразу 2 варіанти, коли не встигає податися на новий до кінця дії старого. Тільки є нюанс з продовженим паспортом: його не усі авіакомпанії признають, тому може виникнути ситуація, коли не посадять на літак. Якщо не плануєте з дитиною подорожувати за межі Канади, то можна і продовжити. Ще якщо подаватися на ПР, то теж можуть бути питання з продовженим паспортом. В чаті писали люди на рахунок цього: в одних все добре і прийняли продовжені паспорти, а в інших, навпаки, не прийняли і вимагали подати новий паспорт. Як буде у вашому випадку, ніхто наперед не скаже. Якщо є можливість зробити новий паспорт, то краще все-таки зробити, а не продовжувати.
-
Доброго. Треба знати загальний річний дохід щоб можна було якось відповісти вам..мін wage це не показник, можливо у вас багато часів було . Чи вам надали вже Т4 що ви знаєте суму ваших відрахувань?
-
Извините За такой вопрос На сколько часто вообще случается проблемы с резервом+ Я имею ввиду ошибку Как Порушення правил військового обліку в резерв+ И как вы их решали
-
Поки на сайті та ж інформація що була. In 2025.
-
На Canada.ca шукати?