PR CUAET
-
Дипломатична доставка раз на три місяці. Остання пройшла в кінці грудня. От і рахуйте
-
Почему в пункте референс леттер написано про нынешнюю позицию тоже? Я думал это только для предилущих мест работ а нынешнее в следующем пункте
-
Практика показує що всі хто хотів отримати слоти і був активний в цьому чаті, після 12 листопада отримали слоти... А про унікальність кожного випадку не можу не погодитися. І я також завжди за приємне з корисним)
-
Після приїзду подати на ворк перміт можна
-
gckey www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Извините За такой вопрос На сколько часто вообще случается проблемы с резервом+ Я имею ввиду ошибку Как Порушення правил військового обліку в резерв+ И как вы их решали
-
Поки на сайті та ж інформація що була. In 2025.
-
На Canada.ca шукати?
-
Я ради интереса пробовал, там все также , либо пенсионер либо дети.
-
Чат не покидайте будь-ласка!
-
Ребята подскажите пожалуйста формы imm5669 и Imm 5562 можно редактировать в поданной анкете? Или нужно новые добавлять и описывать причину? Спасибо
-
Це 4 місяці +-? Я б на вашому місці писала LMIA - no, exempt - yes
-
З вересня
-
всім привіт, а можете підказати, які документи підгружати на apostille.ua для оформлення wes пакету. туди не можна pdf диплома, наприклад. що тоді? лише зображення
-
Вибачте не підкажу по питанню конкретному, але скільки ви чекали на WP по CUFTA?
-
а есть инстуркция как подавтаь на продление WP для тех кто приехал по CUAET до 31.03.2024 ?
-
Доброго вечора. Якщо у мене закінчується ворк перміт в квітні, і я хочу виїхати в лютому і повернувся в червні. Питання чи мене пустять в Канаду. Ворк Перміт подала на продовження. Дякую за відповідь
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/organisation/publications-guides/decouvrir-canada.html
-
Мне тоже пришел на неделю позже, чем первым, кто подавался со мной в один день, есть и те , кому на 10 дней позже приходил АОР.
-
Вітаю! Підкажіть, чи є тут хтось, хто отримав aor нещодавно по AIP? Які дати зараз отримують по цій програмі? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
372976/430586
less than a minute ago