PR CUAET
-
Також покриття 100%?
-
Я сину отримав сьогодні картку. 27 аплоймент, побачимо як воно працює. По опису гарне покриття
-
Поки не отримаєте на руки новий ворк перміт, краще не виїжджати за межі Канади. Не факт, але ймовірність є, що може прийти відмова в новому ворк перміті, якщо офіцер виявить, що вас немає в Канаді. Без нового ворк перміту в Канаду можуть пустити, а можуть і ні. Це на розсуд офіцера. Навіть якщо пустять, то тільки як туриста: без права на роботу і на короткий термін (максимум до 6ти місяців). Чи варто так ризикувати, вирішувати тільки вам.
-
Отримати rebate та попасти у виключення щоб не платити - це тут різні речі. Нашим людям (я сам такий) такі моменти не одразу стають зрозумілими. Чат - то добре, але варто знайти «свого» брокера, який все пояснить.
-
Спасибі за відповідь
-
Дякую!!
-
Дякую Вам
-
У нас покриття теж 100% але прийшлося платити всерівно,так як мені сказали в стоматології що ця програма має 100% покриття але вони виставляють свої ціни,а в нас інші ціни,тому залишок мені прийшлося доплачувати.Тому краще перед прийомом у лікаря вияснити все
-
Дякую. Там в листі з карткою є порада, що при першому візиті взяти картку,листа, і все уточняти в лікаря. Напевно не дарма