PR CUAET
-
Отримати rebate та попасти у виключення щоб не платити - це тут різні речі. Нашим людям (я сам такий) такі моменти не одразу стають зрозумілими. Чат - то добре, але варто знайти «свого» брокера, який все пояснить.
-
Спасибі за відповідь
-
Дякую!!
-
Дякую Вам
-
У нас покриття теж 100% але прийшлося платити всерівно,так як мені сказали в стоматології що ця програма має 100% покриття але вони виставляють свої ціни,а в нас інші ціни,тому залишок мені прийшлося доплачувати.Тому краще перед прийомом у лікаря вияснити все
-
Дякую. Там в листі з карткою є порада, що при першому візиті взяти картку,листа, і все уточняти в лікаря. Напевно не дарма
-
А через скільки прийшла картка? Бо мені написали чекати до 3 місяців відповідь від компанії. Чекаю :)
-
Так, народ, пожаліюсь, може хтось щось порадить. Подалась 9 березня, АОР в червні, в липні останнє оновлення медицина і по ноутсам мою справу передаюсь в офіс Етобікоке і все. 30 липня передають і більше жодних рухів по справі. Я писала в вересні, в листопаді, в грудні. Відповіді - ваша справа розглядається. Security not started. По всьому іншому все здано, отримано. Мене лякає сам факт, что справу передали і більше її за 6 місяців ніхто навіть не відкрив. Це мій висновок після ноутсів. Що мені робити? Може вони десь мою справу загубили при передачі? Я не знаю, як це взагалі можна перевірити