PR CUAET
-
У нас покриття теж 100% але прийшлося платити всерівно,так як мені сказали в стоматології що ця програма має 100% покриття але вони виставляють свої ціни,а в нас інші ціни,тому залишок мені прийшлося доплачувати.Тому краще перед прийомом у лікаря вияснити все
-
Дякую. Там в листі з карткою є порада, що при першому візиті взяти картку,листа, і все уточняти в лікаря. Напевно не дарма
-
Не можу зареєструватись в чергу очікування для дітей,пише що помилка в даних
-
Таж так але після першого прийому ми не заплатили,а потім через декілька днів прийшло повідомлення що потрібно доплатити таку то суму і на подальші прийоми скільки потрібно буде платити,тому спочатку ніхто і не говорив що і до чого.
-
А через скільки прийшла картка? Бо мені написали чекати до 3 місяців відповідь від компанії. Чекаю :)
-
Жива черга в години прийому. Дивіться розклад на сайті консульства.
-
Підкажіть будь ласка, якщо подались на гуманітарну програму чи можемо поїхати відпочити до Мексики? Десь чула що виїзджати не бажано
-
щоб забирати готовий паспорт в Отаві, треба брати слот чи просто прийти?
-
Ви чоловік чи жінка? Якщо чоловік то може не пропускати реєстр військовозобов'язаних.
-
Так, народ, пожаліюсь, може хтось щось порадить. Подалась 9 березня, АОР в червні, в липні останнє оновлення медицина і по ноутсам мою справу передаюсь в офіс Етобікоке і все. 30 липня передають і більше жодних рухів по справі. Я писала в вересні, в листопаді, в грудні. Відповіді - ваша справа розглядається. Security not started. По всьому іншому все здано, отримано. Мене лякає сам факт, что справу передали і більше її за 6 місяців ніхто навіть не відкрив. Це мій висновок після ноутсів. Що мені робити? Може вони десь мою справу загубили при передачі? Я не знаю, як це взагалі можна перевірити
-
Я отримала AOR саме в суботу по обіді. І в Хронології теж писали, що сьогодні отримали ecorp.
-
Просто прийти в часи прийому для видачі готових паспортів
-
Аплаївся 03.10 Ефектів дей в листі 2 січня Забрав листа сьогодні. Рівно 3 місяці
-
Дякую дуже 🙏
-
Можете. Не рекомендується їхати в Україну.
-
Вітаю! З якого віку потрібна довідка про несудимість для PR? Якщо мій син виїхав з України коли йому було 17 років, йому потрібна ця справа чи ні?
-
Дякую. Тобто покриття працює, але треба різницю доплачувати. Добре що хоч не 300 cad за видалення. В мене че з середини січня від роботи запрацюють бенефіти, а лікувати нам є що. Так що скоро буду профі. Обов'язково поділюсь досвідом
-
Я здала біометрію на наступний день після АОР. Там все добре
-
Скажіть, а запрошення на біометрію вам надсилали? У мене, судячи з ноутсів, справу відкрили 1 раз на початку вересня, надіслали AOR - і все, тиша. Навіть на біометрію не запросили досі.
-
Я жінка)
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago