PR CUAET
-
Я жінка)
-
Якщо після 18 не перебував в Україні- то не потрібно
-
В анкеті на work permit document number of work permit, це uci чи application?
-
Доброго вечора! Чомусь не показує продовжити ворк перміт. Чи була в кого схожа ситуація?
-
У них есть условное время в 13 месяцев сейчас на рассмотрение дела, так что пока ждать
-
Чи можу я зловити слот на себе ,а потім прийти з двома дітьми і зробити для них документи ?Мені не потрібен паспорт тільки для дітей.При оформленні дітей дає таку помилку
-
Дякую за відповідь!
-
обовите страницу, еще раз введите gckey в браузере. бывает, что при входе в кабинет выбрасывает на левую страницу
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, где отследить, когда карточки готовы и отправлены? У нас был консультант, поэтому доступа к основному кабинету нет, есть только доступ к сайту на котором загружалось фото и адрес для отправки карточки. Возможно ли это сделать где-то еще? Спасибо
-
Чи є десь інструкція як заповнити форму imm 0008 ?
-
Так перевірте дату народження, яку ви самі вводите на початку. Якщо число 1,2і то пишіть 01,02….
-
Якщо заповнили заявку на гуманітарну програму з старими ворк пермітами, але скоро чекаємо на нові. Чи нові данні треба дочекатись і ваести ? Це якось вплине ?
-
Думаю так,але я не можу знайти де треба перевірити мої дані ,те що на сайті показує то все вірно ,можливо помилка в даті народження
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка така форма imm0008 підходить чи ні. Якщо ні , то можно її замінити на стандартну. Анкету заповнював консультант. Зараз викреслюю помилки . Будьласка допоможіть Помилок дуже багато. І зараз побачив що анкета не стандартна.
-
Скоріше за все ви некоректно ввели свої дані і вас далі не пропускає)
-
Оформлювала сину в жовтні 2024. Картка прийшла на диво швидко - трошки більше ніж тиждень.
-
Це і є підтвердження, без фото що результати відправили до ircc такої-то дати. Скануйте і це відправляйте.
-
Дякую вам велике,все вийшло 🤗
-
Дякую,зараз спробую
-
В мене 01 і таке було)
12 Jan 2024, 17:45
373038/433116
about an hour ago