PR CUAET
-
UCI номер той самий, тому не впливає, фактично Тим не менш, IRCC технічно вимагає сповіщати про всі зміни через вебформу
-
Доброго дня є хтось? Хто може допомогти мені зловити злоти на дітей?
-
Якщо я зараз продовжую ворк перміт чи потрібно оплачувати? Якщо так то яка ціна?
-
В жовтні 2024 IRCC продовжило open policy по медогляду до жовтня 2029 Тому ваш має бути ок, якщо ви ті 7 місяців не провели в країні зоні ризику (на погляд IRCC), список : www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-temporary-residents/country-requirements.html
-
Єдина різниця в Вашому випадку це можливість знайти більше сум для списання витрат. Якщо ваша родина буде кваліфікуватися по доходах для безкоштовної Tax clinic ( бо зазвичай їм не можна робити підприємцям) робить у них. Я волонтеріла в тому році в такій яка організована на базі української спільноти в Калгарі і ми робили таке. Ми робили якісно, бо керувала досвідчена бухгалтер, ми навчались, мали можливість консультуватися. Не слухайте байки про те що в одного бухгалтера повернення більше ніж в іншого, бо цифри вносяться одні й ті самі),
-
У мене двоє дітей один-два роки, А другий 13 не підкажете, як мені зловити слоти або як вони мені приймуть обидва можна чи по одному?
-
Ой не скажіть :) один бухгалтер знає, що саме можна списати і мати більше повернення, а інший і не хоче то робити, бо займає більше часу.