PR CUAET
-
Тобто нічого? Якщо всі подавались одночасно, і одному дають вп, а іншому нічого - це як? Ясно що у 89 років людина не може ставити галочку що працюватиме. Подавалась бабуся так само по куает
-
ничего не выдают, если разрешают остаться на срок до 6 мес. или выдают visitor record, если разрешают остаться на 6+ месяцев. туристам без wp гос медстраховка не положена. владельцам visitor record с отметкой cuaet медстраховку выдавали, тк это было частью мер cuaet. меры cuaet закончились для вновь вьехавших
-
Якщо він відповідає вимогам депендант Children 22 years old or older qualify as dependants if they meet both of these requirements: They have depended on their parents for financial support since before the age of 22, and They are unable to financially support themselves because of a mental or physical condition With the exception of age, dependants must continue to meet these requirements until we finish processing your application. Тут можна перевірити ircc.canada.ca/english/immigrate/sponsor/aod-tool.asp
-
Добрий вечір!не підходить,тільки консульство,там ж написано на довідці!
-
Коли всі подавалися, тоді були зазначені чіткі терміни, до якої дати потрібно заїхати в Канаду, щоб без проблем отримати щось (ворк/стаді перміт або ж візитор рекорд) всім, незалежно від того ставили вони ту відмітку чи ні. Якщо не помиляюся, то цією датою було 31 березня 2024. А далі було чітко прописано, що після цієї дати зможуть отримати ворк перміт тільки ті, хто ставив ось цю галочку про намір працювати. Детальніше про це все на canada.ca.
-
Ми взагалі на телефон просто фотографувались , біля стіни , без будь яких надзвичайних параметрів і все пройшло
-
Я ще не зустрічала випадків, щоб не приймали. Я робила в консульстві, бо такі вимоги. На сімейну програму читала, що проходять з дії. Офіцер у будь-якому випадку може запросити або нову, або з консульства. Тобто конкретно зараз навряд чи хтось скаже. Можете додати з дії, написати лист-пояснення, що немає можливості взяти в консульстві або щось таке.
-
Я додавав просто з дії
-
Я зрозумів, величезне вам. Дякую.
-
навіщо переводити часовий пояс?
-
Я буду давати довідки від лютого 2024 року, ми нікуди не виїжджали. Якщо офіцер запросить нові, буду робити й писати пояснення.
-
на You Tube каналі CELPIP є відео з вимогами до кожної частини Writing. Там аналізують конкретні приклади відповідей тих, хто здавав і за що дають вищий бал. Може вам необхідно покращити саме відповідність вимогам обцінювання writing, тобто суто технічні вимоги теж важливі, типу звертання до особи, якісь фрази-кліше на початку чи в кінці. Щось типу такого.