PR CUAET
-
Можливо вам стане більш зрозуміло, чому бабусі не видали нічого, після прочитання ось цього: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html Оскільки бабуся заїхала буквально лише тиждень тому, а у неї віза була схвалена до 4 лютого 2024 року (а не після) і не стояла галочка про роботу, то для неї, швидше за все, спрацював пункт "you haven't arrived in Canada yet".
-
Так, я зловила два слоти на червень, але мені ще один потрібен, тільки опція- стати в чергу. Календар не показує
-
В грудні відкивавався календар, де було видно- 0 вільних слотів, а зараз ні
-
Вітаю,26.11 інформаційно іміджевий центр відправив документи до WES і з того часу тиша.Я,як багато хто рекомендував не робила переклад на англійську.Чи це може якось відобразитися на моїй заявки чи гроші заплатила і там і тут зазря? Дякую! У кабінеті WES це виглядає так ⬇️
-
Сподіваюся, дякую!
-
Доброго дня, в вересні подавалась на Tech Pass Way через EOI, в кінці грудня отримала запрошення на AOS. В AOS заявці є поле для заполнения Job seeker validation code, це біля питання чи є в мене Express Entry profile; питання, що це за job seeker code, чи потрібно його писати?
-
Підкажіть,дитину 11р.краще подавати на Стаді перміт чи Візитор?Які плюси-мінуси?
-
Якщо ви сподіваєтесь зловити той слот що раз в пятілетку якимсь чудом з'являвся в календарі, то я б на нього вже не сподівалася би!!Кажуть якщо такий потеряшка і просочиться в календар то буде вам видно.Але я думаю що той глюк поремонтували і більше не буде тих випадкових слотів (або дуже, дуже, дуже рідко)
-
Мені потрібно це для того щоб я могла вказувати в резюме що в мене е диплом і це не вигадка. Професія куди я хочу потрапити якось не дуже подаватись зі шкільним дипломом у свої 36 років. Про сертифікацію я знаю, зараз я майже закінчила навчання і отримую потрібний мені сертифікат, хоча моя професія не регулюється, а сертифікати потрібні для підтвердження моїх вмінь. І також це далеко не все, мені ще потрібно скласти певний екзамен.
-
Якщо сумарно час Вашого перебування в країні 6 місяців і більше, то так.
-
Не знаю, хто вам рекомендував не робити переклади - можливо, ви трошки не так зрозуміли, переклади не обов'язково було замовляти в Апостилі. Але переклади обов'язково треба загрузити самостійно в аккаунт WES, якщо ви їх не замовляли в Апостилі. Он у вас там написано On hold, це значить нічого не почали ще вам робити, А саме підтвердження дипломів з боку України уже прийшло, вони accepted. Вам треба підгрузити переклад вашого диплому та додатку в аккаунт WES і тоді тільки вони почнуть робити ваш звіт
-
Писати його обов`язково