PR CUAET
-
Писати його обов`язково
-
На сайті IRCC так написано. Тобто якщо порахувати всі дні, які Ви були в Угорщині, і це буде 180 днів і більше, то довідку треба брати.
-
Є думка, що візітор рекордс після виїзду з Канади анулюється і треба робити новий. На стаді подорожі за межі Канади не впливають. Я дитині 7 років робила стаді.
-
Привіт
-
Я точно не знаю, у мене були завірені. Ви можете зробити переклад будь де зі штампом перекладача щоб було написано англійською що переклад зроблено кваліфікованим перекладачем. І загрузити. Якщо їм щось не сподобається, то вони вам напишуть, що ще вам треба зробити .
-
Ок, ну тоді я на жаль не в курсі. Але мені логічніше в такому випадку мабуть робити тут через університет, де ви там знайшли. WES робить просто розшифровку того, що ви навчалися і які дисципліни вивчали, скільки кредитів. Основна мета - для імміграції, навчання, роботи для професійної сертифікації. Але я на жаль не в курсі що ще дає WES і чи у вашій ситуації він щось допоможе
-
В поліцію
-
-
Ну бачите, у вас в аккаунті чітко написано, що вони чекають ваші переклади. У вас же дипломи не на двох мовах? Тоді треба переклад, як же ж вони зроблять ассесмент вашої освіти без перекладу того, що у вас там написано в документах, яка спеціальність і т.д.Воно ж там все українською, А не англійською.