PR CUAET
-
А на ел.пошту чи в особистий кабінет? Дякую
-
Доброго дня, а де саме показує в особистому кабінеті чергу очікування? Щоб на неї встити. Дякую
-
Те саме, подача 17 листопада, біо як у вас і тиша
-
Якщо спіймати слова, то так. В мене моя знайома таким чином на лютий і записана в Торонто і Едмонтон. Не знаю, можливо вже визначилася, бо по датам один запис ближче.
-
Да нет, никто не ждал никакую дату. Вам просто не повезло со сроками ожидания. С другой стороны позже одобрили и на больший срок получили новый ворк пермит. Я, например, подавала на продление в январе 2024, срок старого ворк пермита был до конца 2025, то есть ещё почти два года, тем не менее одобрение пришло через две недели.
-
Цей листопад як по АОР був бескінечний. Так і наступні кроки... Так вже хочеться побачити грудень в апгрейтах 😁 Це просто думки вголос))
-
Україна є в тому переліку країн, що треба робити. Але про терміни не скажу.
-
Ну чому, в нас така сама ситуація, чоловік працював в наймі, я показала дохід трохи більше 2 тис від підприємства і у нас було повернення, все залежить від суми доходів і складу сім'ї. А щодо самостійного заповнення декларації, це доволі специфічна штука, я б не ризикнула сама подаватися, і це не так уж і дорого, на родину від 150$
-
Доброго ранку, чи потрібно принести фото на оформлення другого закордонного паспорту? Едмонтон
-
Добрий ранок. Можливо це не та гілка яка мені потрібна, але врятуйте🙏Підкажіть будь ласка 🙏 Заблокували кабінет в IRCС, при вході були поставлені security question і я відповіла не правильно. Чи можливість відновити доступ чи краще створити новий? Якщо новий чи буде він активний для всіх документів? Дякую
-
ТРП окремий документ з імʼям, датою коли видали та строком дії. Видавався в аеропорту разом з WP. Дія WP привʼязана саме до TRP. Якщо вам цей документ не дали в аеропорту то все повинно бути ок.