PR CUAET
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка якщо паспорт дитини вже доставлено в консульство в Едмонтон. Чи можу я замовити доставку dhl на свою адресу бо при подачі документів я цього не вказувала?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, після отримання eCoPR старий SIN анулюється сам чи тільки після того як новий замовлю? Якщо я планую звільнитися з теперішньої роботи, то можна їм взагалі новий SIN не давати, а просто допрацювати останні 2-3 тижні зі старим, а потім новий зробити? Чи вони не зможуть без нового зробити всі нарахування по податкам і т.п.? Заздалегідь дякую.
-
Та отож я думаю чи стартувати і іти одразу у сервіс Canada чи зачекати ці пару тижнів краще..
-
Старий сін можн бути дійсним до тої лати, до якої він дійсний. Якщо справа у місяці, можете не міняти на старій роботі
-
Як замовити доставку паспорта з Оттави в іншу провінцію , купити конверт в Canada post і оплатити збір в 53$ ?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, подруга подалась на візитор візу в Україні, ще не отримала запрошення на біометрію та планує виїхати до Польщі щоб зробити візу там (термін очікування куда нижче). Як закрити заявку щоб не втратити заплачені гроші за подачу на візу та біометрію та відкрити нову? Чи можливо це? Чи просто закривати заяву та відкривати нову та заново платити? Дякую
-
You may be hearing the news that Canada is not accepting parent and grandparent permanent residency sponsorship applications until further notice. This pause is described as temporary. For now, the government will focus on processing applications received last year. This may help speed up the timeline for applications members of our Ukrainian communities in the valley have already filed. Let’s hope so!
-
Хто стикався, з якого віку дитини можна подаватись на стаді перміт замість візітор рекорда?
-
Ні, не можна. Треба бути в Канаді.
-
Обов'язково перекладати, і якщо Ви в Канаді, то краще вже в канадського перекладача. Офіцери не володіють українською мовою
-
Так! Чекаєте T slip