PR CUAET
-
Почитав несколько сообщений вверх, можно найти ответ на интересующий вопрос... не так уж и много тут пишут... 28 липня
-
Не принципово одною чи двома Так, треба свідоцтво
-
Спитайте краще в гілці General, бо ця гілка зовсім по іншій програмі і навряд чи тут багато людей, хто може вам допомогти відповіддю
-
Дякую за відповідь. Всі форми можна додати нові? Imm0008, imm0191, imm5406, imm5562, imm5669. Це ті форми які я зміг скачати та подивитися. Всі треба переробляти. Будь ласка може в анкеті є інформація яку я не зміг скачати ? Має бути ще якийсь номери форм в анкеті? Дякую
-
Доброго дня, скажіть будь ласка коли і як зараз з'являється слоти, щодня чи як і раніше 1, 3 вівторок о 18.00
-
Добрый день Не могу разобраться , если у меня юридическое образование, а в Европе я работал сварщиком и в Канаде работаю сварщиком , могу ли я без диплома сварщика подаваться на skill worker? Или для этой программы обязательно образование по специальности, или просто высшее образование и неважно на кого ты раньше учился? Большое спасибо
-
Ого!!!!😳😳😳🤯 Де Ви знайшли це нещастя, яке позиціонувало себе как міграційний консультант? Якщо Ви дійсно побачили таку величезну кількість помилок, то звичайно перезаповніть форми, зробіть супровідний пояснювальний лист та відправте все це через кризову форму, а потім через 2-3 дні зателефонуйте їм, щоб дізнатися чи додали вони ваші форми чи ні. При телефонній розмові також поясніть їм Вашу ситуацію і наполягайте, що це ситуація URGENCE.
-
Дякую
-
Да, в июне