PR CUAET
-
Підкажіть будь-ласка таке питання: диплом був відправлений та пройшов всю процедуру WES ще у 2014 році. На руках є паперовий лист підтвердження, та якщо зайти на сайт WES, то він там є. Чи потрібно якось ще підтверджувати, повторно, чи достатньо старого документу? Диплом та підтвердження від WES потрібно для подачі на ПР.
-
Сьогоднішню
-
Тещо оплачена послуга повинена бути якісною, то 100%. Але ж іміграційні консультанти зазвичай відправляють файл замовнику на вичитку та перевірку, Ви його не читали? У Канаді над багатьма ліцензійними спеціалістами є наглядові об'єднання. Якщо це не професійна поведінка іміграційного консультанта, зверниться до них, вони порадять що робити
-
Знову спитаю, можливо є хтось з такою ситуацією. Заїхав по CUAET, паспорт закінчується 02/2026, WP закінчується 11/2025. Новий паспорт напевно не встигну зробити до 31/03/2025, чи можу я податись на продовження WP по паспорту іншої країни (Євросоюз)? Маю постійну роботу, хороший дохід, і сімʼю, в дружини WP до 2027, але буде продовжувати, щоб був до 2028. Хотілось би почути думку або практичну ситуацію, від розуміючих/знаючих людей. Відповідь що я можу податись на WP на підставі WP дружини при умові що в неї фуллтайм джоб я знаю. Дружина не працює.
-
IMM5713: Немає можливості підпису у ПДФ. Роздрукувати, підписати і відсканувати?
-
Це не інша, це збереження після подачи заявки. У всіх так.
-
Потрібно проходити всю процедуру наново бо підтвердження дійсне лише 5 років для цілей імміграції