PR CUAET
-
Якщо наприклад ця сума приблизно 45000-50000 і платили зі зарплатні податки,то вони ще можуть щось повернути? І підскажіть чи змінюється сума якщо сімʼя з трьох людей? Чи все одно 55000 на рік і неважливо скільки людей? Дякую вам
-
Да , его указали там но есть форма где нужно описать печати в паспорте, заезды и выезды. В ней его тоже писали , только он не был в тех странах, где его внесли. И у меня около 50 печатей в паспорте за 10 лет. Я их все описывал на бумаге для консульта , но в форме только 3 поездки. Видимо не хотел заморачиваться. Теперь мне нужно это менять и вносить все мои поездки? Ещё момент там где я работал за 10 лет нужно описать, написано смотреть отдельный документ, но я его не нахожу в документах. Он может лежать там где я его не вижу? Или его просто нет...
-
Вітаю! Маю питання стосовно продовження візітор рекорд для дітей. У них дійсні стаді перміти до липня цього року. У батьків перміти до 2026 року. Собі плануємо продовжувати теж, але дітей планували подати раніше. Питання, чи дадуть дітям перміти на 3 роки чи їх термін не може бути довше, ніж перміти батьків? Хто вже подавав для діток, поділіться досвідом💫
-
Що це за адвокат такий? Чим вона аргументувала? На які правові документи посилалася? Це ж не біженство
-
Ну це для громадян України - або якщо хтось з подружжя є громадянином України, тоді іноземець може також податися . Але ви вже подавалися як громадянин України ,а продовжити можуть ті хто вже тут були до 31 березня 2024 - а вас вийде якби перший раз... Тому якось так ..
-
У вас має бути якась ліцензія, це, по-1, а по-2, дивіться , які потрібні документи. Там прописано потрібен документ про освіту чи ні
-
Теж саме, ви знаєте хто ваш офіцер?
-
Батькам треба однозначно подати до 31 березня 2025 (можна й з дітьми зразу) Дітям дадуть перміти під перміти батьків
-
Так, зрозуміла, дякую)