PR CUAET
-
Тут не від дати отримання візи залежить, а від того чи вони подавалися на ворк чи на візитор статус. Визначити це можна по номеру файлу (W123456789 - дадуть ворк перміт, V123456789 - не дадуть ворк перміт)
-
t.me/prcuaet/19036/426336
-
Також це не зупиняє синів від подачі чамим з 18ти якщо під якусь іншу програму попадають
-
Якщо ви хочете щоб бабуся і далі легально перебувала в Канаді, в межах 180 днів з вїзду, вам потрібно щоб вона подалася на продовження візиторського статусу
-
t.me/prcuaet/19036/417350
-
Я вас розумію, і ніяким чином вас не виню. Але ситуація на жаль така. Я не бачу реального способу бабусі зараз отримати ВП, і відповідно медицину. На жаль
-
Я вам написав в приватні. Хочу вам декілька питань поставити. Будь ласка, дайте відповідь. Я десь так собі це представляв, так як в Канаді дозволено декілька громадянств, а тут всі відповідають, ніби я за Україну питаю, а не про Канаду
-
можно. потому, что для школы ребенку вообще ничего не надо, если у родителя есть wp. а wp ребенка в данном случае просто для того, чтобы он легально в канаде находился
-
Привіт є якісь новини з якою швидкістю рухається черга , які зараз місяці в роботу беруть?
-
Як це не цікавить? Почитайте критерії гум програми
-
Хто ж це знав про цю галочку? Людині було 87 років на момент заповнення. Звісно ми ту галочку не ставили, бо розуміли вп як для тих хто працюватиме (воно було логічно від самої назви) Що ж тепер? Бабуся вже тут
-
🙏🏼 велике дякую, так собі це все і представляв. Але хотів почути від когось про це. Тому що логічніше що офіцеру блище справа з діючим паспортом іншої країни ніж коли в людини немає ніякого діючого документа і потрібно оформляти ТРП І ВП.
-
Я нічого не підписував. Добрий вечір
-
достаточно. это работает так, как я описала в ссылке на сообщение t.me/prcuaet/19036/408159
-
Вітаю спільното! Пробую зайти в свій GCKey кабінет, а при введенні логіна і пассворда пише ,, GCKey revoked ". Що з цим робити?
-
Скажіть, у вас є приклад такої практики, маю на увазі про подачу по іншому паспорту?
-
t.me/prcuaet/19036/408159
-
@OstapBosak добрый день. добавьте меня пожалуйста для консультации. не могу вам написать. сообщение не отправляется
-
Хіба що хтось вам на вашу пошут і пароль зробив портал і подав - але це тоді 99% неліцензовані представники І за користування такими взагалі можна бан отримати Ми маєте доступ в свій ПР портал щоб скачати подану заявку?
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
373570/467307
about a minute ago