PR CUAET
-
Вітаю спільното! Пробую зайти в свій GCKey кабінет, а при введенні логіна і пассворда пише ,, GCKey revoked ". Що з цим робити?
-
Скажіть, у вас є приклад такої практики, маю на увазі про подачу по іншому паспорту?
-
t.me/prcuaet/19036/408159
-
@OstapBosak добрый день. добавьте меня пожалуйста для консультации. не могу вам написать. сообщение не отправляется
-
Хіба що хтось вам на вашу пошут і пароль зробив портал і подав - але це тоді 99% неліцензовані представники І за користування такими взагалі можна бан отримати Ми маєте доступ в свій ПР портал щоб скачати подану заявку?
-
Дякую
-
Підозрюю, що та сама, що в мене. Lisa Longmire (щось таке)
-
Якщо у вас є ліцензований представник, вони це заповнюють через свої професійні портали. У вас появляється доступ в ПР портал. Без вашого підпису з вашого порталу, вони просто фізично не зможуть податися
-
Нотіси навряд чи витягуються офіцерами ;) У них вище рівень відповідальності - їх туди вносити 😉
-
чтобы офицер одобрил wp, ему нужно увидеть ЛЮБОЙ действующий паспорт. а основание у вас продлить wp - вы - гр украины и можете это доказать -вы приехали по cuaet
-
Ця програма до нас немає жодного стосунку. Вона закрита до набору заявок вже декілька років, але не так давно з того пулу ще відбирали людей і процесили.
-
Я скачав все що міг. Маю доступ . Про бан , це інше питання .
-
Ваш представник адвокат, чи консультант? Чи знаєте ви їхній номер ліцензії?
-
Чи ви памятаєте чи ви підписували форму 5476?
-
Це поганий знак. Скачайте заявку і подивіться чи є підписана форма 5476
-
Анкета на моє ім'ям. Я її відкривав, та давав доступ. Бо він так казав
-
Дякую
-
Тоді дуже дивно чому вони з вашого аккаунту то робили. Ви впевнені, що ви не підписували в ПР порталі в низу сторінки декларацію (там два рази треба було відповісти так так, і ввести імя та прізвище англійською мовою)
-
Є ліцензія, но є питання.
-
Вони заповнили і вказали галочкою що вони платний представник?
12 Jan 2024, 17:45
373584/474652
2 days ago