PR CUAET
-
чтобы офицер одобрил wp, ему нужно увидеть ЛЮБОЙ действующий паспорт. а основание у вас продлить wp - вы - гр украины и можете это доказать -вы приехали по cuaet
-
Ця програма до нас немає жодного стосунку. Вона закрита до набору заявок вже декілька років, але не так давно з того пулу ще відбирали людей і процесили.
-
Я скачав все що міг. Маю доступ . Про бан , це інше питання .
-
Ваш представник адвокат, чи консультант? Чи знаєте ви їхній номер ліцензії?
-
Чи ви памятаєте чи ви підписували форму 5476?
-
Це поганий знак. Скачайте заявку і подивіться чи є підписана форма 5476
-
Анкета на моє ім'ям. Я її відкривав, та давав доступ. Бо він так казав
-
Дякую
-
Тоді дуже дивно чому вони з вашого аккаунту то робили. Ви впевнені, що ви не підписували в ПР порталі в низу сторінки декларацію (там два рази треба було відповісти так так, і ввести імя та прізвище англійською мовою)
-
Є ліцензія, но є питання.
-
Вони заповнили і вказали галочкою що вони платний представник?
-
Так, вона
-
Та все буде добре) рано чи пізно якась відповідь буде. Хотілось б рано. Підозрюю що без відповіді взагалі нас не залишать )
-
Ну я вже капець панікую 😅
-
Ця? Вона підписана їм та мною. Що він є в справі.
-
Щє рано бити тривогу, так?)
-
Підкажіть знайомий хоче приїхати в Канаду по CUAET Відкрив рік тому її , якщо зараз приїде не буде лишніх проблем, можливо вже щось поміняли 🤷🏼♂️?
-
Якщо хочете - киньте мені в приват що скачали, я можу гянути чи ваш представник там задекларований, чи ви подавалися "самі"
-
Так и написать?
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, таке запитання: Я знаходжуся до провінції Альберта, знайшов роботу в провінції Онтаріо, але працюватиму віддалено - з Альберти. Роботодавець просить заповнити форму ТД1. Для якої провінції я маю вибрати шаблон для заповнення? Альберти чи Онтаріо?
12 Jan 2024, 17:45
373593/467407
about a minute ago