PR CUAET
-
Платно, 255 доларів з людини. Тільки з території Канади. Але при умові що ви перший раз приїхали в Канаду до 31 березня 2024 року, то можете подати на продовження WP до кінця березня поточного року
-
7к. Це мало?
-
вы определитесь, а то сначала- заказывайте все ноутс, чтобы сдвинуть анкету с места и проверить, не потерялась ли она. а теперь- чтобы ошибки пола исправить. ни первое, ни второе не информативно. а посмотреть, верно ли залогинила система пол, имя и гражданство, место рождения, да, это можно увидеть.
-
про офис 100% правда. с визами это очень показательно. понимаешь, попала виза в лондон- черную дыру или в бухарест, например. но, опять же, есть более простой способ это узнать, а главное быстро- позвонить и спросить. мой основной посыл: если что-то делаешь, то скажи, ЗАЧЕМ? какая цель? и что я хочу получить? потому, что то, что ты себе придумал, может быть не самый лучший вараинт получения инфы, а местами и вообще неэффективный/бесполезный
-
Я взагалі в шоці, що Ви отримали такий сервіс за таку купу грошей. Де Ви такий скарб знайшли і як таки його звати?
-
Чому тоді пишете дурниці. Вище...
-
Якщо бот не тягне, то бачать, що заявка не внесена в базу - і тоді її вносять.
-
Це грабунок взагалі за цю програму! Це дуже багато
-
Нотатки витягує Бот. Там на кожній сторінці внизу напис про нього
-
Мені тільки на Оттаву на червень показало 4 сорта та всюди 0
-
Це грабунок за таку халтуру.
-
Мені показало 6 вільних на Єдмонтон і всі зайняті
-
А ще по офісу з першого листа можна а зрозуміти в якому офісі зараз справа ))) І бот витягує гарно інформацію ))))
-
Одне іншому не суперечить. Щоб підготувати нотатки, потрібно, щоб заявка була в системі. Якщо ще не в системі, то вносять. А вже в самих нотатках видно, чи є помилки в особистих даних.
-
Вносять, коли виявляється, що бот не тягне, бо нема в системі.
-
Хто в курсі, де ще можна проходити мед обстеження на продовження WP? Edmonton
-
Ніхто нічого по запитам на нотатки ніколи не вносить! Не треба казати не правду і дезінформувати інших.
-
Доброго дня, маю таке питання чи продовжують паспорт з позначкою "порушення правил військового обліку" з'явилось після оновлення яке було потрібно для продовження паспорта, до цього писало просто на обліку. Дякую
-
Коли тепер наступна дата «ловлі» слотів
-
Іноді ти робиш те щоб щось зробити. Тому що очікувати вже нема сили
12 Jan 2024, 17:45
373654/435097
4 minutes ago