PR CUAET
-
Вірити словам Вашої знайомої (Люди) - це дуже ризиковано🥴😏. Я пам'ятаю цю ситуацію дуже добре. По словам Вашої знайомої (Люди) після безкінечних її дзвінків та листів в бюро IRCC заявку її сестри наче знайшли в якомусь офісі, який взагалі немає відношення до нашої програми. Потім по її ж словам заявку її сестри почали вносити в систему і це "внесення в систему" тривало на протязі кількох місяців🫨🤯😶🌫. В мене тоді склалося враження, що якісь підпільні робітники десь в підвальному приміщенні вносили заявку її сестри по реченню кожен день, бо як можна пояснити той факт, що це тянулось кілька місяців і в результаті їх кропіткої праці заявку її сестри знову не знайшли в системі. P.S. На Вашу думку хто буде вносити чужу заявку в систему?! Заявка не вноситься вручну в систему! Робітники бюро IRCC можуть тільки додати (прикріпити) надіслані додаткові документи і ВСЕ! Перш ніж таке стверджувати думайте своєю головою, а не головою своєї знайомої Люди і не вводьте в оману людей.
-
Таке питання: якщо подався на продовження ВП чи дійсний ще старий ? Чи можу я з ним перетинати кордон ?
-
Прочитайте оригінальне повідомлення, будь ласка
-
Дякую за відповідь! Чи правильно я розумію, що ви просто заповнили форми, вказавши необхідну інформацію, і не додавали жодних додаткових документів чи пояснень? Якщо так, то дуже цікаво, як у вас все пройшло, і чи було рішення позитивним? Буду вдячна за деталі!
-
WP діє до дати вказаної в ньому , не залежно скільки ви їх матимете. Але для перетину кордону вам віза в першу чергу потрібна , а не WP.
-
Вітаю! Чи правда, що не можна покидати Канаду , поки чекаєш на новий Work Permit? Вдячна за відповідь !
-
Якщо ви про той аккаунт де подавались на cuaet , то він вам і не потрібен. Потрібно реєструватись в gc key і там подаватись
-
Дивилась,не знайшла юзернейму
-
Подивиться свою пошту за той час
-
Додаткові листи не є обов'язковими, достатньо лише заповнити форми і додати необхідні документи, якщо так Вам вдасться переконати офіцера.
-
Я слышал что офицеры принимающие решение смотрят кто представитель-адвокат. И некоторые адвокаты, как мне рассказывала Коган, специально (иногда даже бесплатно) подают апелляции в суд чтобы офицеры понимали что просто решение принять от балды не получится, безрассудное решение приведет к суду.
-
Так в першому листі після подання пишуть, що неможна..