PR CUAET
-
Я вже рік працюю у CBSA ATIP Devision. Обробляю запити на notes about my application status. Але ж хто я така 😊 Мабуть, вам краще знати...
-
Ситуации разные бывают, зачем вы говорите то в чем не уверены
-
поки ваша заявка не почався розгял ви зовсім мало що можете дізнатись тому що її навіть не трогали
-
Через майже рік часу? І помилки в особистих даних також генеруються автоматично?
-
якщо ваша заявка попала в обробку лише тоді починається який розгляд тд
-
Оприлюднюють на сайті консульства та на їхній сторінці в фейсбуці. Ще, якщо є у вашій провінції якийсь тг-канал для українців, то там теж можуть написати.
-
Нотуси це не є анкети... Ваша заявка автоматично підгружається з тих форм що ви загрузили
-
Не смішно... Я навіть свою не маю право подивитись. Втрачу секюріті кліренс, роботу і будуть кримінальні дії 😭
-
Ви ж не проситимете агента по телефону вголос зачитати вам усі дані з анкет, які ви заповнювали
-
User Con has 1/3 warnings; be careful! Reason: Порушення пр#3 Повідомлення видалено
-
Con [6753441877] попереджений (1 з 3). Причина: пр#3 Повідомлення видалено
-
Подавалася в серпні 2023, AIP через 5 тижнів, eCOPR Квітень 2024. В моєму випадку була затримка кілька місяців бо загубили мій медекзам. Я зробила все можливе щоб пришвидшити цей процес.
-
частину данних навіть можна по телефону просто дізнатись... Нотуси це просто більш детально і це просто витяг з системи
-
Дякую! Це вірно!
-
Завязуйте з цією темою або в лс ідіть)
-
так это вы вручную там левые данные втихаря вносите, когда у вас запрашивают notes? все понятно...наверное, еще и продвигаете там своих любимчиков вне очереди к офицеру
-
Ще раз. Нотатки - це бот 🤖 який витягує інформацію по запиту. Якщо вона є то вона є. Якщо нема, то ніхто нічого робити не буде! З нотісів видно що депутат декілька разів запитував! Вони не могли йому не відповісти тому що тікет заведений. Тому і внесли аплікацію. Але це запит депутата + дзвінки а ніяк ні нотіси!
-
Нотіси це просто снапшот ваших данних на час коли ви їх запросили
-
хто пізніше подав є глибше в купі
-
тому їх першими з купи і витягли
12 Jan 2024, 17:45
373828/412098
25 minutes ago