PR CUAET
-
Та простий запит на ATIP вишле вам повну копію заявки задовго до присвоєння AOR
-
У нас во всех документах ошибки не было.
-
ДО AOR Ваша заявка лижить десь на дні океану
-
Доречі Бот ( який дууууууууууже допомагає у створені запиту) ми перевіряємо! А потім ще раз друга людини перевіряє. Ви не уявляєте скільки етапів перевірок проходить кожен запит на інфо!
-
пояснюю вам
-
ніде не можна знайти заявку до аору
-
нотуси це не ідеальний софт
-
тоді ваші форми навіть не трогали
-
То звідки помилки в базі, якщо в формах їх нема?
-
не дивляться ні на що поки не почнеться розгляд якщо в вас нема аору
-
після того як ваші форми подаються в них автоматично генеруються коди і ваші форми попадають в беклоги
-
у меня нестандартный случай. во всех моих анкетах гражданство всегда в gcms неверное.
-
Я б сказала, в залежності, чи у вас там була посвідка на проживання та чи ви вказуєте цей стаж. Але як мені сказав консультант, можуть запросити додатково, тому краще зробить, якщо десь вказували, що там перебували. У мене така ситуація із Грузією, я там була волонтеркою, податки не платила, дозвіл на проживання там з українським громадянством не потрібний, але вказала у поданні на візу, то треба тепер звідти довідку.
-
Я маю наувазі не це а про наявність дій офіцеру
-
Можна! По багатьом факторам! Я знаходжу...
-
То таки шукаєте і знаходите?
-
Якщо немає офіційного шлюбу (не розписані або одностатевий), то так. Фото, квитки на відпустку, договір на аренду житла, спільний банківський рахунок. Якщо є укр фоп, що здають житло - найпростіше написати договір оренди на вас двох та завірити переклад + соцмережі+фото
-
💯!!!! Але мені не стидно. Бо всі розуміють, що люди з різних країн. Мова. Переклад і тд. Завжди знаходимо!!!! Це наша робота! Ми не відповідаємо, якщо є непорозуміння. Ми переломом у вфдділ , який переписується безпосередньо з клієнтом
-
Отправлять почтой
-
мне не надо. мне не актуально. это никак не влияло на исход. спасибо, что предложили
12 Jan 2024, 17:45
373912/467476
4 minutes ago