PR CUAET
-
нотуси є USELESS до початку розгляду заявки
-
UCI, паспорт, ім'я
-
я вам сказав по телефону без нотусів можна спитатись
-
да, система дотягивает то, что есть уже в 'архивах'. такое бывало
-
Якщо заявка в базі, то мінімум дані заявки приходять в нотатках.
-
Ну понятно это и так, откуда он берет информацию Информация в нотах автоматически подтягивается Если есть информация в системе, которую в моем случае вводили в ручную агент IRCC. Сегодня этот вопрос обсуждается? От куда Берет информацию Global Case Management System? Или может агент IRCC в ручную вносить информацию моей анкеты в систему ? Какой момент интересует?
-
Я маю припущення що має місце ще інформація яка була подана раніше по іншим анкетам. Наприклад на візу, на ВП. Якщо людина вказала щось невірно, то можливо присутня ця інформація яку вводили до
-
Це не є доказом того, що джерелом помилок в особистих даних є код, а не живі працівники IRCC
-
Тутешня?...
-
Каже: t.me/prcuaet/1783/430553
-
Ну і коли аор приходить тоді всі данні появляються в кабінеті
-
тоді все ок...
-
ви коли отримуєте AOR і біометрію там пишуть ваші данні подивіться якщо все співпадає
-
Дуже вам дякую! 🙌🏽 Просто розгубилась, як порадили не вказувати… Ще раз дякую 🙏 та спитаю ще в податковій.
-
якщо є помилки їх виправляють і пишуть
-
Хто саме вносить? Бот чи жива людина?
-
ЯКЩО ВАША Татьяна отримала номер вже тоді це означає що розгляд її заявки почався
-
Про помилки в особистих даних Тетяни, які були зроблені при їх внесенні в базу до розгляду заявки
-
Всем добрый вечер, а как оплатить фии за ВП и СП подскажите плиз, нету прямой ссылки на оплату, спасибо
-
Що таке АОР ?
12 Jan 2024, 17:45
373977/434768
3 minutes ago