PR CUAET
-
ВИ ВНОСИТЕ ВСІ ДАННІ І коли нажимаєте ок куча ваших доків попадає в папку
-
Я можу відповісти. Вносять з вашої анкети. В мене на візу місто народження було написано по іншому чим в останній анкеті.
-
Ви про що ? 🤦🏼♀️
-
Але я про це не питав. Я питав про те, хто вносить дані в базу перед їх розглядом і робить в них помилки.
-
Eligibility Коли всі умови досягнуті
-
приходить аор
-
тд тополя
-
паспорта співпадають
-
і коли всі данні звірені
-
я вам пояснив як це працює після того як починається розгляд заявки лише тоді всі данні фіналізуються
-
Однозначно вказуєте дітей в своїй декларації. Подаєтесяи на дитячі, коли буде 18 місяців вашого перебування в Канді. А ще краще, з вашим питанням не завадить все спросити в податковій. Але дітей однозначно вказуєте в своїй декларації.
-
А вносяться ботом, який робить в них помилки?
-
паспорт який ви наприклад загрузили думаю можуть побачити що український а не якийсь сирійський
-
Я писала прізвище, ім'я, по батькові українською мовою, адресу вказала на англійській мові. Паспорт прийшов
-
НУ ТАК ДАнні які внесені будь де перевіряються тільки після початку розгляду заявки
-
Загружаємо усі. Тоді analyst звязуються по імейлу і питає яка саме анкета
-
Доброго вечора. Хтось стикався з ситуацією, що новий Ворк перміт затвердили ще у листопаді 2024, але фізично не прийшов по пошті мабуть із-за страйку пошти? Дасте поради мені що робити? Дякую!
-
да. частый случай
-
і якщо щось буде де не співпадає вони це вносять
-
український? Український
12 Jan 2024, 17:45
373997/433116
about an hour ago