PR CUAET
-
коли буде Aor людина перевірить чи ці сертифікати реальні напише завершено і перейдуть до другої стадії
-
In progress пише тому що коли перевіряли чи документи існують побачили що сертифікати поліції існують
-
Началась проверка? Или нет? На сколько я понимаю какой-то этап проверки начат
-
Доброго вечора, всім підкажіть . Хтось стикався. Як правильно? Спочатку податись на продовження work permit, а потім на номінацію. Звідси одразу два питання. Як виглядає продовження work permit – це буде повністю новий документ із новим номером UCI, наприклад чи що змінюється? І друге питання якщо податися на номінацію з наявним work permit, а потім його вже замінити і повідомити про це поки заявка лежить на розгляді на номінацію? Дякую всім.
-
Просто сертифікати про несудимість в прогресі
-
скоріш за все тих в кого всі документи є
-
Чи є тут хтось, хто подавав на PR зі сфери IT? Є декілька запитань
-
Это у всех так написано? У кого ещё нет AOR
-
Підкажіть будь-ласка якщо паспорт закінчується через рік і поки немає можливості його продовжити чи є хоч якась можливість продовжити відкритий ВП? Дійсний ВП маємо до кінця паспорту
-
Порадьте будь ласка
-
там силка вище є намальовано як все проходить можете прочитати
-
основна перевірка починається після того коли ви пальці здаєте
-
Пише начат тому що ви документи надали але їх ще не перевіряли
-
Там є пару перевірок
-
Дякую
-
Спасибо, видимо нужно подгрузить все доки сначала, нету далее)
-
То есть можно сделать вывод, что я этап проверки наличия документов, прошла успешно.?
-
далее в конце
-
Я выбрал рассчитана стоимость, а как заплатить? Или появится опция, когда я все доки загружу? Спасибо
-
Підкажіть будь ласка, якщо вже є mortgage на будинок, чи можливо додати до нього (запозичити в банку) кошти на будівництво гаражу?
12 Jan 2024, 17:45
374060/467929
2 minutes ago