PR CUAET
-
Чесно, ми були шоковані, оскільки зазвичай відмови приходять швидко, а не через рік
-
Недостатньо доказів, що повернеться в Україну… стандартно
-
Ого.. а причина відмови вказана?
-
когда-нибудь придет ответ. взрослые более года
-
Дякую
-
t.me/prcuaet/1783/427970
-
Чекали рівно рік, прийшла відмова…
-
Доброї ночі підкажіть які остальні дати розгляду справ подавався в квітні 24
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, хто вже мав справу зі слотами? Наразі ми знаходимось в е-черзі на дитячий слот. У випадку отримання слоту, якщо хтось відмовиться, сповіщення приходить на електронну пошту чи лише в кабінет Е-консул? Дякую.
-
Підкажіть будь ласка, я буду подаватися на новий ворк перміт, але ще рік в мене дійсний старий. Мені треба буде виїхати з Канади на пару тижнів в кінці лютого. Чи не виникнуть проблеми що із-за цього мені не одобрять новий ?
-
Добрий вечір. Підскажіть чи є тут хто нещодавно отримав звичайну візітор візу з подачею з Україні, якими були ваші терміни очікування? Про терміни зазначені на сайті знаю, але цікаво чи є якийсь реальний рух. Чекаю для батьків майже рік, просто вже немає надії, що цю візу взагалі дадуть.
-
даты поездки какие указывали? краткосрочные? кто финансирует поездку?
-
Я думаю тут навпаки зіграло, молодий і нічого вдома не тримає… а можливо просто так вийшло
-
странно. его дома родители ждут, школа, универ...
-
В мане не батьки, а неповнолітній хлопець (родич)
-
Моя мама 65+, біометрію не здавала при в'їзді, але після подачі на продовження wp прийшов запит на біометрію, тому зробили. Все ще чекаємо на відповідь.
-
вы можете попробовать одного родителя подать. а второй остается в украине, как заложник. ну и доки имущества, работы и тд
-
Добрий вечір, в мене таке питання, можливо хтось зтикався, я з телефону, проходжу дію підпис і потім нічого, в мене сторінка так і висить нікуди не переходить. Що робити?
-
Мені здається, просто що зараз відмови будуть звичним явищем, так як було колись, до КУАЕТ
-
Дякую вам за щирі рекомендації
12 Jan 2024, 17:45
374123/472087
2 minutes ago