PR CUAET
-
вы можете попробовать одного родителя подать. а второй остается в украине, как заложник. ну и доки имущества, работы и тд
-
Добрий вечір, в мене таке питання, можливо хтось зтикався, я з телефону, проходжу дію підпис і потім нічого, в мене сторінка так і висить нікуди не переходить. Що робити?
-
Мені здається, просто що зараз відмови будуть звичним явищем, так як було колись, до КУАЕТ
-
Дякую вам за щирі рекомендації
-
напишите мотивационное письмо про ждущих родителей, школа ждет, в универ уже приняли и тд с доками. ну и даты поездки подберите под 'каникулы'. все равно визу дают с дня одобрения
-
Добрый вечер. А вы подавали трп и вп сами или вместе с консультантом?
-
Дякую спробую
-
Пробуйте авторизуватись іншим шляхом, через банк, наприклад
-
Будемо пробувати знову…
-
да, печальный отказ. шансы на одобрение хорошие
-
Батьки фінансують, на три тижні
-
Добрый вечер. Мы подавались сами согласно инструкции
-
все верно. заказывать ноутс для трекинга статуса. это их основная функция. и да, тк это срез на сегодня, то через 2 мес там могут быть новые записи - чаще автоматные обновления или клерка, но иногда и офицера
-
Дякую!
-
Да, действительно, есть вероятность, что благодаря GCMS Notes моя аппликация появилась в системе. Мы также считаем, что заказывать эти записи имеет смысл. Регулярное получение GCMS Notes (например, раз в 2 месяца) помогает отслеживать статус заявки и своевременно замечать любые изменения. Вы абсолютно правы: маловероятно ( хотя может), что агент может предоставлять одну и ту же информацию в нескольких нотах подряд, так как каждая новая запись отражает актуальный этап обработки заявления. Таким образом, регулярный заказ GCMS Notes позволяет оставаться в курсе и быть уверенным в том, что процесс движется вперёд.
-
Відкрити на компі е консул. На телефоні дію. Зайти в дію авторизуватися. На компі нажати дія підпис. Телефоном через дію зчитати кюаркод. Ви в системі. Приблизний алгоритм
-
Доброго вечора. А чи можна замовити доставку DHL до консульства у Торонто, якщо на оформлення паспорта подавалися в Оттаві? Або ж потрібно щоб відправили паспорт до тієї ж дипломатичної установи?
-
Я на тому тижні заказала ноутс, бо з жовтня 2023 ми мали тільки запит на біометрію більше року тому і все. Дзвоню раз на місяць перевірити чи не пропустили ми якогось емейлу. Ось тепер ноутс замовила. Хочу подивитися чи немає якоїсь помилки, або запиту, який до нас не дійшов. Як то кажуть, щоб спати було спокійніше. Бо якщо ноутс немає, то все теоретично ок, просто черга не дійшла. Терпець натягнутий давно і болить, але що можна зробити?
-
Дякую вийшло так
-
Робіть як вам зручніше. В мене син в 16 сам піймав слот, бо в нього була ДІЯ ……чим більше рук та очей для ловлі слотів тим вище шанси)) Тільки він вказує «для себе», а Ви «для підопічного»
12 Jan 2024, 17:45
374139/474652
about 11 hours ago