PR CUAET
-
отсутствуют фразы, что нельзя работать с детьми, в здравоохранении и тд
-
Я думаю каждое наше обращение, сыграло свою роль. И привело к результату.
-
Скажіть будь даска а чим WP замінений на новий котрий дозволяє працювати з дітьми відрізняється від звичайного?
-
Писав на пошту Оттави
-
Не факт
-
Дякую за інформацію
-
Думаєте якщо написало консульство що буде доставка дип пошти у 20х числах січня то не факт що мій паспорт до неї попаде так?
-
t.me/prcuaet/19036/413735
-
В нас так само приблизно і вийшло. Помилка була в тому, що громадянство було вказано не вірно. Я десь місяць стабільно писала про цю помилку, дзвонила, просила її виправити, надавала документи. Ніякої відповіді не було. Тому саме я і вирішила відмінити її і подала на нову. В серпні апрув саме твєї заявки з помилкою. Поставили візу в паспорт. Потім в вересні прийшов новий паспорт реквест, але я вже нічого не робила. На кордоні видали ворк перміт з тією ж помилкою про яку я писала в 2022 100500 разів. Я чудом вмовила офіцера переробити це на місці. Ну а в листопаді ту заявку анулювали 🤷♀️
-
Дякую!
-
Я памятаю що був випадок коли людина, не Людмила, отримала ноутси і там був тимчасовий номер. От тільки я гадаю що то не була загублена заявка, а система просто надала витяг з тим номером. Тобто ніякий офіцер нічого не добавляв у ноутси
-
Дякую
-
Employment letters у вас є приклад як це letter повино виглядати з канадської компанії? Дякую.
-
Через 11 месяцев система решила все таки присвоить номер моей аппликации? Я правильно понимаю ваше предложение?
-
Пишуть що тільки в екскорті нельзя працювати… , це мабуть вже змінений
-
Я взагалі не знав що є тимчасові номери. І отримав аор на першу аплікацію. Також не збираюсь ані дзвонити а ні замовляти ноутси поки не пройде черга на аор на другу аплікацію
-
Номер зявляється відразу. Через місяць після подачі дзвонять і по телефону кажуть цей номер. Це не відміняє проблемних випадків коли аплікацію справді довго шукають. Але це зовсім не означає що усі 18000 аплікантів мають дзвонити і замовляти ноутси.
-
Дякую
-
Насправді тільки 3 пункти (я removed restrictions) 1. MUST LEAVE CANADA ... (ДАТА) 2. UNLESS AUTHORIZED.. FROM ATTENDING ANY EDUCATIONAL... 3. NOT VALID FOR.... BUSINESS RELATED TO THE S..6.
-
Document Checklist: Atlantic Immigration Program * IMM 0155 - в якому пункті сказано що треба мати Military? Як додати Military в Aplication? Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
374212/466914
3 minutes ago