PR CUAET
-
В нас так само приблизно і вийшло. Помилка була в тому, що громадянство було вказано не вірно. Я десь місяць стабільно писала про цю помилку, дзвонила, просила її виправити, надавала документи. Ніякої відповіді не було. Тому саме я і вирішила відмінити її і подала на нову. В серпні апрув саме твєї заявки з помилкою. Поставили візу в паспорт. Потім в вересні прийшов новий паспорт реквест, але я вже нічого не робила. На кордоні видали ворк перміт з тією ж помилкою про яку я писала в 2022 100500 разів. Я чудом вмовила офіцера переробити це на місці. Ну а в листопаді ту заявку анулювали 🤷♀️
-
Дякую!
-
-
В Notes офицер? Я думаю что Notes это выписка из IRCC А офисов много IRCC. Какой конкретно офис дает выписку можно узнать в Notes. Если этой информации нет и она человека очень интересует. Можно при запросе Notes указать что вас интересует какой офис вашу заявку обрабатывает.
-
Я рада за вас что у вас все как по маслу. Каждый сам для себя принимает решения заказывать notes или нет. На официальном сайте нет информации что у бота есть ограничения рабочих часов ( они работают 24 часа в сутки) Notes формируются автоматически из базы данных GCMS.
-
От для прикладу трекер посилок. В мене колись 100+ їх їхало. Можна оновлювати хоч щосекунди- з'являтися будуть різні статуси/хаби/сервіси. Але трекер не рухає посилку. Так і нотуси- функція тільки показувати оновлення. Але ви праві що треба стукати у всі двері. Щось та й спрацює. Журналіст, нотуси чи лист, а можливо просто молитва. Радий за вас! Швидкого ПР!
-
А скільки часу чекати на якусь відповідь після подачі на новий перміт?