PR CUAET
-
Доброго вечора, чи можна написати від руки анкету но оформлення паспорта та чи можна взяти там ту форму , якщо не роздрукувала
-
Вы можете контролировать ошибки вашей личной информации в notes Вовремя реагировать, и тем самым упростить работу вашей Апликации.
-
Едмонтон?Не спішіть відмовлятися від DHL бо невідомо чи запакували в дипломатичну пошту ваш паспорт. Як побачите статус доставлено до дип установи тоді відмовитесь від Dhl(гроші повернуть вам).
-
Я робила мамі візу в кінці літа, то прикріпляла запрошення від себе( я тут по CUAET, без PR), робила переклад свого свідоцтва про народження, та виписку зі свого рахунку і виписку з її рахунку. Подача була 13 серпня в Італії. Розгляд трохи більше 3-х місяців. Вклеїли візу на 10 років. Я ще писала від неї лист із поясненням цілі поіздки( відвідини онука в Канаді).
-
Дякую 🤗
-
Нотуси- корисна штука. Але це лише виписка з інформацією. Вона не рухає заявку, але дає вам натхнення для подальших можливих дій. Але формула- замовив 10 раз нотуси отримав ПР на жаль не працює. Ви лише 10 раз оновили трекер.
-
t.me/prcuaet/19036/410873
-
наприклад Notice of assesment, paystabs тд
-
Elena 🇺🇦 Вам писала що то не помилки- а шифр, баг системи. Ніяким чином не вплине на вашу заявку якщо в ній ви Українка а по нотусам Перуанка. Це баг трекера а не помилка системи
-
просто invitation letter там де написати що проспонсоруєш всю поїздку батьків і добавити різні пруфи що ти маєш гроші
-
В наших формах все корректно, информация в нотах не соответствовала нашим формам
-
в нас піар є але там не дуже сильно відрізняється
-
там багато треба штук...
-
статус допоможе щоб вони знали що спонсор має право в канаді бути і гроші докази того що спонсорувати маму вона може також треба
-
Можна на місці заповнити заяву
-
Вы читали сегодняшний чат? Там все уже написано
-
А відкрити свої форми та безкоштовно подивитись що не правильно , не варіант?
-
Так два окремих слоти! Ловите з вашої дії на двох ваших підопічних один слот до 16, другий від 16 років
-
Підкажіть,чи хтось роздруковував фото 10*15 см.?Чи це тільки в цифровому форматі?Це оновлення Генерального консульства
-
Мы нашли серьезную ошибку в нашей Апликации. Уже отправили запрос на исправление.
12 Jan 2024, 17:45
374243/425560
4 minutes ago