PR CUAET
-
ми отримали ваші документи але ще не розглянули їх
-
Добрый день! Подскажите, если я открою TFSA, то я должна буду платить 1% как нерезидент Канады? PR статуса пока нет. Мне кажется, что не должны, но в банке уверяли, что мы не резиденты и должны платить 1% от суммы.
-
ми відправили вам запрос на документи
-
В Gckey є 3 статуси якщо я не помиляюсь
-
Дуже дякую Вам!
-
Ні не будуть.
-
Вітаю товариство , чи є у когось інформація стосовно найближчого терміну доставки дип пошти в Едмонтон?
-
тут не знаю бо не пробував ще)
-
Ніяк Треба або мати LMIA або LMIA exemption Ваш open WP не є ні першим, ні другим. Змінюйте перміт (точніше отримуйте інший з ЛМІА/лміа ексепшн), якщо хочете +50 балів, поки IRCC остаточно не закрило цю можливість
-
файли в заявку зразу добавляються вроді якщо добавити
-
пишеться просто один раз в всі місця пару раз... Вони ті письма через 3-5 місяців перевіряють
-
Спасибо у меня все хорошо заполнено. С документами и формами все хорошо. С документами умею работать. То что поменялась информация и не соответствует заполненным формам. Не думаю что консультант может как-то на это повлиять
-
є така штука називається Reconsideration request... Погугліть
-
Особенно по телефону… Вы такой вопрос точно по телефону не решите. Если у вас будет отказ
-
І якщо в вас з всім іншим документами впорядку вони просто дозапрос пришлють а не відмовлять в більшості випадків
-
якщо ви послали запрос що в них щось не так вони це розглянуть перед тим як щось робити...
-
Странный подход у вас Дождаться отказ, чтобы потом что-то доказывать
-
подзвонив запитав сказали що в них є правильний номер а то просто кабінет глючить
-
там стара інформація ще коли я пару років назад на візу подавав
-
є кабінет трекер який використовується для ЕЕ в мене було
12 Jan 2024, 17:45
374276/438208
about a minute ago