PR CUAET
-
Дуже дякую Вам!
-
Ні не будуть.
-
Вітаю товариство , чи є у когось інформація стосовно найближчого терміну доставки дип пошти в Едмонтон?
-
тут не знаю бо не пробував ще)
-
Ніяк Треба або мати LMIA або LMIA exemption Ваш open WP не є ні першим, ні другим. Змінюйте перміт (точніше отримуйте інший з ЛМІА/лміа ексепшн), якщо хочете +50 балів, поки IRCC остаточно не закрило цю можливість
-
файли в заявку зразу добавляються вроді якщо добавити
-
пишеться просто один раз в всі місця пару раз... Вони ті письма через 3-5 місяців перевіряють
-
Спасибо у меня все хорошо заполнено. С документами и формами все хорошо. С документами умею работать. То что поменялась информация и не соответствует заполненным формам. Не думаю что консультант может как-то на это повлиять
-
є така штука називається Reconsideration request... Погугліть
-
Особенно по телефону… Вы такой вопрос точно по телефону не решите. Если у вас будет отказ
-
І якщо в вас з всім іншим документами впорядку вони просто дозапрос пришлють а не відмовлять в більшості випадків
-
якщо ви послали запрос що в них щось не так вони це розглянуть перед тим як щось робити...
-
Странный подход у вас Дождаться отказ, чтобы потом что-то доказывать
-
подзвонив запитав сказали що в них є правильний номер а то просто кабінет глючить
-
там стара інформація ще коли я пару років назад на візу подавав
-
є кабінет трекер який використовується для ЕЕ в мене було
-
Привіт! Подаємся на продовження work permit. Минулого разу знімали обмеження так як мед огляд проходили поза межами Канади . Питання: чи потрібно зараз проходити медогляд заново чи можна прикріпити старі результати(за 2022 рік ) дякую !
-
В нотусах часто може писати всяке яке не є правдою для прикладу
-
Я не стала ждать запрос на подтверждение, отправила сразу lmm _1436 На исправление ошибки
-
Подаюсь на продовження вп собі та дітям. Для дітей просять добавити лист про згоду від батьків та документи про опіку.. що писати? Де взяти лист? Двоє батьків тут
12 Jan 2024, 17:45
374280/472606
2 minutes ago