PR CUAET
-
файли в заявку зразу добавляються вроді якщо добавити
-
пишеться просто один раз в всі місця пару раз... Вони ті письма через 3-5 місяців перевіряють
-
Спасибо у меня все хорошо заполнено. С документами и формами все хорошо. С документами умею работать. То что поменялась информация и не соответствует заполненным формам. Не думаю что консультант может как-то на это повлиять
-
є така штука називається Reconsideration request... Погугліть
-
Особенно по телефону… Вы такой вопрос точно по телефону не решите. Если у вас будет отказ
-
І якщо в вас з всім іншим документами впорядку вони просто дозапрос пришлють а не відмовлять в більшості випадків
-
якщо ви послали запрос що в них щось не так вони це розглянуть перед тим як щось робити...
-
Странный подход у вас Дождаться отказ, чтобы потом что-то доказывать
-
подзвонив запитав сказали що в них є правильний номер а то просто кабінет глючить
-
там стара інформація ще коли я пару років назад на візу подавав
-
є кабінет трекер який використовується для ЕЕ в мене було
-
Привіт! Подаємся на продовження work permit. Минулого разу знімали обмеження так як мед огляд проходили поза межами Канади . Питання: чи потрібно зараз проходити медогляд заново чи можна прикріпити старі результати(за 2022 рік ) дякую !
-
В нотусах часто може писати всяке яке не є правдою для прикладу
-
Я не стала ждать запрос на подтверждение, отправила сразу lmm _1436 На исправление ошибки
-
Подаюсь на продовження вп собі та дітям. Для дітей просять добавити лист про згоду від батьків та документи про опіку.. що писати? Де взяти лист? Двоє батьків тут
-
якщо відмовлять тоді можна по телефону сказати що в мене так написано а ви мені відмовили і подати на Reconsideration
-
де можна подати заявку на виправлення
-
Подскажите плиз для СП imm 5709 форма, правильно? Спасибо
-
а якщо ви самі послали тоді довго чекати... Якщо не так щось зроблять в них є Ammendment form
-
і ще один коли нічого їм від вас не треба більше
12 Jan 2024, 17:45
374285/467199
2 minutes ago