PR CUAET
-
вы неверно нащелкали опросник, поэтому вам выдало эти документы. они не нужны, если оба родителя тут
-
Добрый вечір, друзі. В мене питання, може й тисячне і вже обговорювалось, тому - вибачте, що повторююсь. Опишу свою ситуацію : хочемо з чоловіком продовжити строк дії закордонних паспортів, щоб встигнути податися на продовження ворк перміту до кінця березня. В мене паспорт закінчується 27 квітня, а в чоловіка 18 травня. Питання номер раз - чи можу я разом з чоловіком поїхати 19 березня у консульство, чи я повинна туди їхати 28 лютого? (Тобто я за два місяці до закінчення свого паспорту, а він за два місяці до закінчення свого). Питання номер два : підкажіть, будь ласка, хто вже проходив цю процедуру - треба з'явитись у консульство к годині початку прийому, чи треба займати чергу раніше. Якщо так, то з котрої години. Може там є ліміт по кількості людей, скільки приймають у день. У мене записані години прийому з понеділка по п'ятницю з 11 по 15 год. Чи це так? Дякую заздалегідь за відповідь.
-
primary до 12 лет. 12-18 лет - secondary
-
Але корисно знати що така можливість є)
-
Дорослому вже не потрібно, інколи в Торонто шось ламається то просили приносити фото роздруковане для того щоб відсканувати, якщо будете робити просіть 4 на 6 inch
-
Спасибо, надеюсь не у кого с нашей программы пересмотра решения не будет
-
Ещё есть замешательстве, кто прошёл этот путь. Подскажите плиз Один ребёнок учится в 5 классе Один в 10, как правильно отобразить форму обучения при заполнении ответов на вопрос в какой школе учится?: Primary Secondary Post-Secondary Заранее спасибо
-
Я вам пояснюю що це таке і як це працює а ви мені номер?)
-
Удачи вам вот номер колл центра 1 (888) 242-2100
-
Спасибо, тоже такого мнения была, но сомнения, по сути и Польша тоже меньше 6 мес. Но в прошлый раз выписывала, переживаю чтобы небыло misrepresentation
-
якщо помилка з їх сторони і ви можете це довести підмічу
-
Якби ви відкрили Google і погуглили можливо ви б це побачили
-
Ні це дзвониться в їх колл центр і по телефону кажете чому Reconsideration request...
-
Вы серьезно? Куда звонить будете чтобы оспорить решение? Сразу министру? Или по этому номеру 1 (888) 242-2100?
-
более 6 месяцев равно 1 неделя? перечитайте вопрос и отвечайте то, что у вас спрашивают
-
ви всетаки відкрийте Google і прочитайте як подається Reconsideration request... Якщо вам цікаво
-
Дякую. А чи можливо поновити Open WP і одночасно отримати LMIA? Чи якщо отримати LMIA то Open WP втрачає силу?
-
я вам відповів що ви не праві
-
ви сказали що я такий вопрос по телефону не рішу)
-
t.me/prcuaet/19036/290590
12 Jan 2024, 17:45
374306/437061
4 minutes ago