PR CUAET
-
Аааа стоп, спасибо Мне не надо, я в курсе как работает колл центр. Был многократный опыт. С ними вы не чего не сможете решить, если вы не курсе. Это консультанты, (агенты) с неполным доступом к вашей информации. Кол-центр предоставляет полезную информацию, но если вам нужны детали, такие как комментарии офицеров, лучше заказывать GCMS Notes.
-
Дякую. Не впевнений що мій роботодавець всигне отримати LMIA вчасно, та й балів у мене не так вже й багато - лише 409. То навіть з +50 буде 459 і щороку менше бо мені вже 39. Не знаю що й робити. Трохи в розпачі, не уявляю як можна отримати 500+. У мене CLB7+, Master's degree, 1 year Canadian work experience - але це максимум.
-
Щиро дякую за відповідь@
-
Французька? Ліцензії? Тягти вище англ (9999 або в ідеалі 10101010) Ми завжди рекомендуємо ВСІМ, хто має можливість, завжди мати активний ЕЕ аккаунт. Ніхто не може точно спрогнозувати CRS, чи які категорії в той чи інший момент стануть актуальними для імміграційної влади. Як то кажуть, раз на рік і палка стріляє. Був випадок в 2021 коли CRS впав до 75 і пройшло 30к людей. Звісно, то були часи ковіду, але хто знає, що нас чекає завтра
-
Можете в сенсі ліцензії розглянути освіту, тобто це більше вже диплом буде, навіть якщо 1 рік навчання Але це час в гроші Мови «легше» тягти
-
Просто не поспішайте повідомляти про зміну адреси до отримання аіп, щоб не затягувати розгляд. Як отримаєте тоді вже нову провінцію чи адресу вкажете і все.
-
Ліцензія не допоможе бо бали за неї в розділі "С", а в ньому максимум 100 балів і я вже їх отримав. Хіба Ви маєте рацію і почати вчити французьку
-
Це НЕ консультанти і НЕ агенти, це NOC 64409, Teer 4. Для кваліфікації потрібна «шкільна освіта або кілька тижнів навчання на робочому місці» Просимо вас не нівелювати роботу консультантів надалі, будь ласка.
-
Повідомлення вище Припиняємо флуд