PR CUAET
-
І , взагалі,якщо на те пішло, хочеться ,щоб пр роздали так же як і ворк перміт і права в альберті🙈
-
Про таке я не читала. Після відмови рік не можна подаватись на ту ж програму,якщо я зрозуміла правильно
-
Ще раз повторюю,якщо це мами,пенсіонери ,потрібно пробувати, якщо ні то люди втрачають дорогоцінний час, 3 роки закінчуються скоро
-
Про те що можуть подаватися одинокі мами з окупованих територій чи пенсіонери тут вже давно обговорюють
-
Ви розумієте що це означає на практиці? "Освіта дитини, медичні потреби дитини, гендер дитини" і тому інше - це довести, що в країні, в яку ви маєте повернутись, немає умов для обеспечення цього. Наприклад що за те, що дитина дівчинка - вона буде страждатиме (наприклад Сирія чи Афганістан). Або що в країні великі проблеми з освітою, ну шкіл наприклад не має. Або довести, що твоя країна не не має ресурсу і грамотних фахівців щоб допомогти дитині з рідкісним захворюванням. Це не просто "ну моя дитина тут провчилась три роки і це тепер буде психологічно важко попрощатись з друзями і перейти в школу з іншою мовою".
-
Not eligible to apply на момент подачі на гуманітарну програму. Багато людей є non eligible... Говорити про те що колись хтось вивчить англійську можна але не для всіх це реально, люди віком 30+ не пройдуть по експрес ентрі наприклад і не всі люди через знання англійською можуть знайти роботу по NOC і відпрацювати 2 роки
-
Так,якщо на окупованих територіях,якщо мами з дітьми,якщо пенсіонери, але не коли молоді чоловіки чи сім'ї жили за кордоном і приїхали по куаету. Ви різницю і кордони бачите?