PR CUAET
-
Через дію пишет шо год действует
-
Доброго ранку, маю теж питання, може хто робив і знає. У мене WP закінчується в 2026 році планую податися на продовження. В дитини теж закінчується в 2026, але і паспорт закінчується в 2026. Думаю почати робити йому новий в цьому, але як йому далі з візою. Подавати теж зі мною, чи потім щось зможу коли буде паспорт?
-
Підкажіть будь ласка, а дитина якій 12 років вже є, забрати паспорт повинна самостійно? Тобто присутність дитини для отримання паспорту також обовʼязкова?
-
Тільки що скасувала свій запис в Оттаву, бо вже зробила паспорт, можливо хтось зможе забронювати, на 5.02, хай щастить
-
Вітаю. Прислали Ecopr , у всієї сімʼї вся інформація коректна , у мене пропущене місце народження . Я правильно розумію , що мені потрібна заповнювати форму , роздруковувати її і відіслати фізичною поштою ? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5218-request-amend-record-landing-confirmation-permanent-residence-valid-temporary-resident-documents.html
-
Дякую 🙏
-
Привіт, Можливо в мене дивне питання 😌 Відразу не подивилась, коли продовжили паспорт дитині, а зараз не можу зрозуміти яка це дата продовження. Можливо хтось зіштовхувався з подібним, розʼясніть 🙌 Бо не знаю яку дату вказувати терміну дії паспорту. Щиро дякую
-
Дякую.
-
25 січня 2029 року. Просто січня продублювали англійською. Січ/jan
-
Доброго дня Мій чоловік подає на гуманітарну програму, питання чи може він додати його батьків і сестру в аплікацію? Дякую
-
Скажите, а если у меня есть аппликация и муж в нее вписан теоретически, мы на него можем создать EOI? Для подстраховки так сказать. Оплата там когда подаешь документы после выборки?
-
Что-то мне подсказывает, там квоты и по офицерам делят.
-
Щиро Вам дякую! Це прям вища математика, особливо для канадійського імміграційного офіцеру, зрозуміти що це 25 січня = 25 January 😊
-
Не впевнена, але думаю що так, сьогодні ж робочий день. Принаймні збираюсь їхати після полудня.